Posts Tagged ‘serviciu’

LG si Samsung isi prezinta noile device-uri la conferinta de la Barcelona

LG si Samsung isi prezinta noile device-uri la conferinta de la BarcelonaSamsung si LG si-au dezvaluit cele mai noi smartphone-uri la Mobile World Congress in Barcelona, pe 21 Februarie 2016, cautand sa aduca un plus industriei de telefoane mobile si sa revigoreze piata. Pentru huse LG originale, vizitati AccesoriiGsm.ro!

Producatorii de telefoane mobile vor da piept cu un nou an greu 2016, deoarece piata globala s-a aflat si se mai afla inca in scadere, lucru datorat fluctuatiilor valutare care pot afecta drastic pietele de tehnologie.

Intr-un efort sustinut de a-si recapata market-share-ul, cei de la Samsung au lansat 2 noi versiuni ale device-ului Galaxy S, aducandu-l si pe fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, intr-o aparitie surpriza de sustinere a tehnologiei realitatii virtuale, cerand sutelor de persoane prezente la eveniment sa vina pe scena, pentru inregistrarea momentului. (more…)

Cum sa iti organizezi cat mai bine biroul?

Cum sa iti organizezi cat mai bine biroul?
Organizarea biroului tau este o prioritate atunci cand vrei sa ai totul in regula in activitatea pe care o desfasori si iti doresti eficienta maxima.

Fie ca optezi pentru servicii arhivare, fie ca alegi sa iti organizezi singur biroul si arhiva, totul trebuie sa fie foarte bine pus la punct, in special atunci cand ai o companie in cadrul careia vrei sa ai eficienta maxima in activitatea desfasurata.

Un birou organizat spune multe despre o persoana. Daca obisnuiesti doar sa muti totul dintr-un loc in altul, din cand in cand, atunci vei avea mereu probleme in a gasi ceea ce cauti in biroul tau. Un birou bine pus la punct iti ofera spatiul necesar pentru a te msica in voie si pentru a fi mai eficient in activitatea ta. In plus, nu vei pierde atat de mult timp cautand mereu ceea ce iti trebuie din el. (more…)