Posts Tagged ‘site web’

Informatii importante despre gazduirea web

Informatii importante despre gazduirea web
Cu siguranta si tu ai auzit cel putin odata notiunea de gazduire web, si ai fost foarte curios sa aflii ce anume inseamna aceasta notiune.

Ei bine, gazduirea web, sau web hostingul cum se spune in limba engleza, reprezinta un serviciu pe care companiile care activeaza in acest domeniu il pun atat la dispozitia persoanelor fizice, cat si la dispozitia persoanelor juridice, pentru a le permite sa isi publice un site web pe internet.

Furnizorul acestui tip de serviciu, ii va acorda clientului sau un spatiu de stocare pe un server care este conectat in permanenta la internet, si de obicei un astfel de server este aflat fizic intr-un centru de calcul. (more…)

Avantajele unui site web

Avantajele unui site webIndiferent ca e vorba de o firma de productie sau de una care presteaza anumite servicii prezenta sa pe internet sub forma de website aduce in afara de alte avantaje si un plus la imagine.

Cele mai multe firme au nevoie de publicitate si reclama eficiente. Metodele conventionale de publicitate (fluturasi, presa, televiziune si radio sunt foarte restranse la anumite cuvinte cheie.

Cu ajutorul unui site problema aceasta se elimina si site-ul ofera un nivel de informare care nu poate sa fie comparabil cu metodele obisnuite. (more…)

Cum sa fiu un bun comparator online?

Cum sa fiu un bun comparator online?De cele mai multe ori, cand dorim sa cumparam diverse produse, ne interesam de valoarea lor dintr-un magazin online. Magazinele online cresc la numar pe zi ce trece, iar clientii se declara cel mai adesea multumiti. Avand in vedere faptul ca sunt multe magazine online, si concurenta este mare, prin urmare si calitatea produselor se incearca a fi una buna.

Un magazin online nu este un simplu site, ci este un site creat cu responsabilitate si daruire, astfe incat orice client sa gaseasca rapid ceea ce are nevoie. Ideea de a deschide un magazin online este una destul de buna si convenabila pentru zilele noastre. Daca vrei sa-ti deschizi o afacere online si ai nevoie de un site web, cauta-i pe cei de pe www.itexclusiv.ro.

Un magazin online nu ar putea functiona fara clienti. Clientii sunt cei care cumpara produsele online, clientii sunt cei care opteaza pentru a cumpara de la un magazin sau de la altul. Clientii sunt cei care fac un magazin sa functioneze, fapt pentru care ei trebuie respectati. Insa, nu de fiecare data clientii primesc ceea ce se asteapta sa primeasca, nu de fiecare data sunt tratati asa cum s-ar astepta. (more…)