Posts Tagged ‘site’

Piesa de baza – display Iphone

Piesa de baza – display Iphone
Ne intrebam de ce mereu display-ul este atat de important. Este piesa de baza. Este prima piesa pe site-urile care ofera piese iPhone .

Cum sa nu fie piesa cea mai importanta? Este de fapt afisajul, pentru cei care nu cunosc termenul de origine englezeasca. Display inseamna afisaj. Ce ofera iPhone-ul dumneavoastra? O afisare extrem de buna prin calitatile ecranului. Care sunt principalele calitati ale display-ului? Rezolutia, densitatea pixelilor, se masoara in pixeli per inch.

Datele despre rezolutie sunt furnizate pentru fiecare display oferit. Trebuie sa cunoasteti aspectele importante referitoare la cifre, pentru a achizitiona o astfel de piesa. (more…)

Avantajele unui site web

Avantajele unui site webIndiferent ca e vorba de o firma de productie sau de una care presteaza anumite servicii prezenta sa pe internet sub forma de website aduce in afara de alte avantaje si un plus la imagine.

Cele mai multe firme au nevoie de publicitate si reclama eficiente. Metodele conventionale de publicitate (fluturasi, presa, televiziune si radio sunt foarte restranse la anumite cuvinte cheie.

Cu ajutorul unui site problema aceasta se elimina si site-ul ofera un nivel de informare care nu poate sa fie comparabil cu metodele obisnuite. (more…)

Greseli ce trebuie evitate in optimizarea SEO

Greseli ce trebuie evitate in optimizarea SEOMotorul de cautare devin pe zi ce trece tot mai cautate pentru ca sunt sursa din care cei mai multi dintre noi ne informam.

In momentul in care va hotarati sa incepeti o campanie de SEO pentru o afacere este recomandat sa luati in calcul o serie de elemente foarte importante in asa fel incat rezultatele sa va avantajeze si sa fie de durata.

In cazul in care nu aveti experienta pot sa isi faca aparitia mai multe greseli. Va prezentam cateva informatii gasite intr-un articol de pe un site de optimizare SEO Braila.

Multi webmasteri inca mai lucreaza dupa urmatorul sistem: sacrifica experienta utilzatorului si tot ce presupune asta pentru rezultate optime in SERP. (more…)

Cum sa eviti ofertele inselatoare la husele de iPhone?

Cum sa eviti ofertele inselatoare la husele de iPhone?Suntem convinsi ca multi dintre dumneavoastra ati cautat huse iPhone la oferta, mai ales in ziua de Black Friday, recent incheiata.

Daca v-ati lasat sedusi de ofertele imbietoare, cumparand o husa de iPhone la un pret care vi s-a parut extrem de mic, dar dupa aceea ati constatat ca puteati gasi acelasi produs in alta parte la preturi asemanatoare sau chiar mai mici, cred ca ati avut de invatat din aceasta experienta. Stiti sum se spune: omul din greseli invata.

Nu trebuie sa te lasi amagit de promotiile agresive, promovate intens pe toate canalele media si internautice, pentru ca multe sunt inselatoare. Nu ati observat ca acum, in Romania, nimeni nu mai vinde nimic decat la promotie? (more…)

Cum isi testeaza Google algoritmii ?

Cum isi testeaza Google algoritmii ?V-ati intrebat vreodata cum decide Google care algoritmi sunt mai buni decat altii, atunci cand scoate spre utilizare unul dintre multele sale trucuri saptamanale? Cum se decide care truc va duce la obtinerea unor rezultate mai bune si care sunt cele care duc la pierderea unor bune rezultate?

Inainte de toate, este important de stiut ca de fiecare data cand un inginer evalueaza o noua schimbare in cercetarea calitatii cautarii pe Google si doreste sa afle daca este sau nu o imbunatatire,  are la dispozitie sute de evaluatori de calitate, care au clasificat URL-urile inainte ca fiind bune, rele sau spam-uri si din diferite alte puncte de vedere.

Atunci cand se va face o schimbare, in cercetarea calitatii cautari, se poate observa ce influenteaza negativ sau pozitiv o cautare si se poate privi la exemple unde rezultatele s-au schimbat foarte mult. Cu toate ca Google incearca sa mentina secrete regulile evaluarii calitatii, se intampla in mod inevitabil sa exista scurgeri de informatii. (more…)

Cele mai des intalnite greseli SEO

Cele mai des intalnite greseli SEOIn ultimii ani mediul online a fost unul dintre domeniile care a inregistrat o crestere constanta. Care este explicatia acestei cresteri? Pai din ce in ce mai multi oameni au realizat avantajele oferite de catre mediul online. Din acest motiv au aparut enorm de multe site-uri care abordeaza diferite subiecte mai mult sau mai putin importante.

Pentru ca interesul utilizatorilor de internet este mai presus de orice, Google nu numai ca a incercat dar a si reusit sa satisfaca dorintele utilizatorilor de internet, eliminand site-urilor care nu au nici o relevanta pentru  utilizatorii de internet. Cum a reusit sa faca acest lucru? Prin imbunatatirea continua a modului de indexare a paginilor web.

Aceasta imbunatatire continua a modului de indexare a paginilor web i-a facut pe cei care isi doresc ca paginile lor sa fie in topul cautarilor sa apeleze la servicii seo. Aceste servicii seo au inceput sa devina pe zi ce trece tot mai cautate, motiv pentru care au aparut tot mai multe persoane care pretind ca ofera cele mai bune servicii seo. (more…)