Posts Tagged ‘software’

De ce este Nokia un telefon bun si ieftin?

De ce este Nokia un telefon bun si ieftin?
Cele mai recente studii arata ca Nokia este in topul celor mai vandute telefoane care au ca sistem software Windows 8. Nokia Lumian nu este doar un telefon ieftin, ci si unul de calitate, fiind ajutat de un software conceput de Nokia.

Din cauza numarului foarte mare de telefoane vandute, cererile pentru astfel de prototipuri s-au marit considerabil deoarece odata cu acest numar imens de vanzari, exista si telefoane care ajung sa se strice. In cazul in care detineti un telefon Nokia care s-a defectat, cel mai indicat ar fi sa-l trimiteti intr-un service Gsm pentru economisirea unor bani.

Cel mai cunoscut prototip este Nokia Lumia 520 care este un telefon solid, ieftin, insa este extrem de bine cunoscut de catre piata de consum. Chiar daca nu faceti nimic extrem cu el, e bine de stiut ca acest prototip poate rezista destul de bine la socurile produse in urma accidentelor. (more…)

Avantajele tehnologiei second hand

Avantajele tehnologiei second handTehnologia este scumpa: cele mai noi laptopuri si cele mai bune, pot costa chiar si mii de dolarii, telefoanele mobile (smartphone-urile) pot ajunge usor sa coste 500-600 de dolari, iar o imprimanta buna, cateva sute de dolari.

Chiar si software-ul poate fi destul de scump. Cumpararea de componente sau de sisteme second hand este intotdeauna o optiune de luat in seama, dar este o idee buna? Daca vrei laptop second hand, le poti gasi pe cele mai bune pe DiablosComputer.ro!

Sa aruncam o privire la avantajele si dezavantajele achizitionarii de tehnica de calcul second hand. (more…)

iPhone 5S – Noul Touch ID

iPhone 5S – Noul Touch IDApple lanseaza cate un nou smartphone de top in fiecare an, dar un redesign complet nou, ne este dat sa vedem doar o data la cativa ani.

In aceste cicluri de aparitii, compania tinde sa pastreze exteriorul smartphone-ului aproximativ asemanator cu cel al generatiilor precedente. Pentru inlocuire baterie iPhone 5s, intra pe Servicegsm.ro!

Totusi, exista anumite schimbari, uneori radicale, in ceea ce priveste hardware-ul si software-ul de la interior. De aceea, in acesti ani dintre ciclurile de lansare, putem observa anumite implementari tehnologice care chiar fac diferenta. Nici iPhone 5S nu face exceptie aici. (more…)

Cum sa reformatezi un hard disk ?

Cum sa reformatezi un hard disk ?De-a lungul timpului, hard disk-urile de calculator, inclusiv cele de pe laptop-uri, incep sa se umple cu exces de date care nu sunt utilizate, in mod regulat, de catre sistemul de operare.

Pe masura ce datele de exces se acumuleaza, sisteme de operare cum ar fi Windows XP, Windows Vista, Windows 7 sau Windows 8 dureaza mai mult si mai mult pentru a raspunde la comenzi de intrare. In plus, instalarea si dezinstalarea de programe creeaza mici erori, in registrul sistemului de operare, care pot determina, de asemenea, incetinirea computerului.

In cele din urma, tot adaugandu si eliminand date din sistem, hard disk-ul devine din ce in ce mai fragmentat si, din nou, provoaca incetinirea computerului. Unul dintre cele mai rapide si mai simple moduri de a face un laptop sau computer desktop sa ruleze ca nou, este sa ii reformatati unitatea hard disk si sa reinstalati sistemul de operare, la un service laptop profesionist. (more…)