Posts Tagged ‘tableta’

Sfaturi pentru prelungirea duratei de viata a bateriei

Sfaturi pentru prelungirea duratei de viata a bateriei
Bateriile sunt unul dintre subiectele cele mai plictisitoare ale tehnologiei … pana cand moare telefonul, tableta sau laptopul. Iata sfaturile si trucurile¬† pentru a obtine cea mai buna durata de viata a bateriei. O solutie ar fi si sa folositi un acumulator extern

In timp ce majoritatea dintre noi traim cu teama unei baterii de telefon care se termina atunci cand ne avem nevoie, nu avem prea multa grija de eventuala viata a bateriei (probabil intre trei si cinci ani). Dar exista modalitati de a va mentine bateria in forma buna pentru o viata lunga si fructuoasa. (more…)

Cum sa ai un confort cat mai mare in casa ta?

Cum sa ai un confort cat mai mare in casa ta?Confortul locuintei tale este unul dintre cele mai importante lucruri, de aceea Salus Controls, iti vine in ajutor cu solutii inteligente cand vine vorba de consumul de energie.Termostatele inteligente te ajuta foarte mult in aceasta privinta, mai ales in sezonul rece.

Poti gasi acum numeroase modele care se potrivesc cu tipul centralei termice pe care o ai in locuinta ta. Un termostat inteligent include multe functii ce pot fi utilizate oricand pentru a optimiza pe cat de mult posibil consumul de energie din propria ta locuinta.

El se poate instala destul de usor si este solutia perfecta in orice tip de casa, indiferent de suprafata acesteia. Termostatele inteligente iti aduc numeroase beneficii care asigura confortul in casa ta. (more…)