Posts Tagged ‘temperatura’

Sfaturi si recomandari pentru tehnologii LED

Sfaturi si recomandari pentru tehnologii LEDIntr-o lume diversificata care este plina de oferte se pun automat unele intrebari.

Vrem sa stim care este diferenta dintre lampi, la ce ar trebui sa ne uitam atent, care sunt aspectele de baza pentru asemenea produse, care este temperatura de culoare pe care ar fi bine sa o alegem, de unde vom sti ce putere are lampa LED sau care este puterea recomandata pentru o lampa LED, care este cantitatea de lumina pe care o poate emite un proiector LED, care este diferenta dintre lampile care au componente de firma si cele care au componente de la firme necunoscute, si lista aceasta poate sa continue la nesfarsit.

In mod cert ati citit unele lucruri despre beneficiile si avantajele tehnologiei LED in ceea ce priveste consumul de energie si iluminatul traditional precum si comparatii intre aceste categorii de corpuri pentru iluminat si cum avantajele iluminarii cu LED sunt foarte bine cunoscute, trebuie sa mai stim si ca iluminatul LED variaza in functie de calitatea componentelor¬† folosite. (more…)

Cum sa ai un confort cat mai mare in casa ta?

Cum sa ai un confort cat mai mare in casa ta?Confortul locuintei tale este unul dintre cele mai importante lucruri, de aceea Salus Controls, iti vine in ajutor cu solutii inteligente cand vine vorba de consumul de energie.Termostatele inteligente te ajuta foarte mult in aceasta privinta, mai ales in sezonul rece.

Poti gasi acum numeroase modele care se potrivesc cu tipul centralei termice pe care o ai in locuinta ta. Un termostat inteligent include multe functii ce pot fi utilizate oricand pentru a optimiza pe cat de mult posibil consumul de energie din propria ta locuinta.

El se poate instala destul de usor si este solutia perfecta in orice tip de casa, indiferent de suprafata acesteia. Termostatele inteligente iti aduc numeroase beneficii care asigura confortul in casa ta. (more…)

Cum functioneaza masinile de spalat?

Cum functioneaza masinile de spalat?Masina de spalat reprezinta unul dintre dispozitivele esentiale din orice gospodarie. De aceea, atunci cand aceasta intampina probleme este bine sa apelam la un service de reparatii masini de spalat.

Un astfel de service reparatii masini de spalat este Reparatiimasinidespalatladomiciliu.ro, unul dintre cele mai bune service-uri pentru masini de spalat din Bucuresti.

Probabil ca ati spalat haine, cu ajutorul ei, de sute de ori, dar v-ati intrebat vreodata ce se afla intr-o astfel de masina de spalat? Cum reuseste sa roteasca hainele atat de repede fara sa scurgeri de apa? De ce este atat de grea? In acest articol vom incerca sa raspundem la toate aceste intrebari. (more…)

Trendul productiei aparatelor de aer conditionat

Trendul productiei aparatelor de aer conditionatAparatul de aer conditionat se regaseste intre primele trei cele mai importante si necesare dispozitive electrocasnice pe care orice familie sau institutie trebuie sa le aiba in dotare.

Calitatea aerului respirat intr-o incinta locuita, sau folosita pentru lucru in general, trebuie sa atinga parametrii confortabili legati de valoarea temperaturii si a umiditatii.

Este aproape imposibil, daca nu chiar nesanatos, sa locuiesti continuu sau sa muncesti cel putin 8 ore pe zi, intr-un spatiu cu o valoare ridicata a umiditatii peste care se poate suprapune si o temperatura greu de suportat.

Asadar, pentru toate aceste motive, suficiente credem noi, industria care produce aparatura de aer conditionat isi va sustine continuu trendul crescator, mai ales ca cerintele sunt tot mai presante, lucru expus de studiile demografice care arata o continua dezvoltare a oraselor in intreaga lume.

Este suficient sa privim in jurul propriului oras in care locuim si sa observam expansiunea continua a zonelor rezidentiale, care fara indoiala au nevoie de cel putin un aparat de aer conditionat nou. (more…)