Posts Tagged ‘USB’

Cum sa iti cumperi un laptop second-hand?

Cum sa iti cumperi un laptop second-hand?
Numeroase modele de calculatoare second hand i5 au acum preturi dintre cele mai bune si pot fi gasite cu usurinta oricand vrei sa iti achizitionezi un asemenea calculator. Unii utilizatori cred ca un calculator uzat nu mai poate functiona asa cum trebuie si ca vor avea numai probleme daca fac o astfel de achizitie.

Exista si situatii in care calculatoarele de tip second-hand se defecteaza la scurt timp dupa ce sunt cumparate, insa numai in cazuri extreme.

Daca iti iei anumite masuri de precautie, nu vei avea asemenea probleme niciodata si vei face cea mai buna achizitie. Marii retalieri din domeniu si magazinele online iti pun la dispozitie o gama larga de modele pe care le poti cumpara la cele mai bune preturi pentru tine. (more…)

Importanta unui televizor led in viata de zi cu zi

Importanta unui televizor led in viata de zi cu ziModalitatea prin care alegem sa fim conectati la mass media poate fi elementul definitoriu in ceea ce priveste sursa noastra de informatii. Metode sunt indeajuns de multe pentru a satisface nevoile fiecarui individ al societatii, insa cel mai recomandat ar fi sa achizitionam un televizor led ale carui detalii ar trebui sau nu luate in calcul.

In ziua de astazi datorita crizei economice cu care ne confruntam, cand achizitionam ceva nou, in primul rand, ne dorim ca respectivul lucru sa nu fie prea costisitor, astfel de televizoare led ieftine ar fi una din optiunile noastre de la Dwyn.ro , insa inainte de toate ar trebui sa cunoastem ceva mai multe informatii despre importanta televizoarelor led. (more…)

De ce avem nevoie de un televizor LG LN5400?

De ce avem nevoie de un televizor LG LN5400?Modelul LN5400 produs de cei de la LG intra in linia televizoarelor de baza. Poate fi considerat, totodata, ca fiind varful televizoarelor LCD non-smart. Televizoarele din aceasta serie au cinci marimi diferite si reprezinta singurele televizoare non-smart cu Direct LED backlight si rezolutie 1080p.

Asadar, care este publicul-tinta al acestei serii? Ei bine, luand in considerare marimile cuprinse intre 42 si 60 de inci, putem spune ca seria se adreseaza tuturor celor care au bugete mici si medii, pentru oricine pune banut peste banut pentru a-si transforma sufrageria intr-un mic cinema. Cu toate acestea, modelului LN5400 ii lipseste raza lunga de conectivitate, iar calitatea imaginii este asa si asa, sa zicem OK.

Asa cum am mai spus, pentru cei cu bugete reduse sau pentru cei care vor sa-si cumpere un al doilea televizor, televizoarele din aceasta serie pot fi considerate destul de bune. Modelele din aceasta serie au preturi cuprinse intre 2200 de lei pentru unul de 42 de inci si 5500 de lei pentru unul de 60 de inci. (more…)