Posts Tagged ‘Website’

Cum poti analiza competitia in SEO?

Cum poti analiza competitia in SEO?Ai avut vreodata sentimentul ca orice ai face pentru site-ul tau, nu vei ajunge niciodata in primele rezultate din motoarele de cautare? Esti interesat de SEO profesional? Intra pe www.smartseopack.com.

Desi exista posibilitatea ca tu sa nu faci un SEO profesional, fiind un novice in acest domeniu, un alt motiv pentru care performanta ta SEO nu este una buna, este pentru faptul ca ai o competitie foarte mare pe cuvintele cheie folosite.

Daca te afli in concurenta cu alte site-uri pe o nisa foarte competitiva, competitia te poate depasi daca investeste mai mult in SEO,  daca are mai multe persoane care se ocupa strict de acest lucru si daca acestia isi fac treaba mai bine. (more…)

Avantajele unui site web

Avantajele unui site webIndiferent ca e vorba de o firma de productie sau de una care presteaza anumite servicii prezenta sa pe internet sub forma de website aduce in afara de alte avantaje si un plus la imagine.

Cele mai multe firme au nevoie de publicitate si reclama eficiente. Metodele conventionale de publicitate (fluturasi, presa, televiziune si radio sunt foarte restranse la anumite cuvinte cheie.

Cu ajutorul unui site problema aceasta se elimina si site-ul ofera un nivel de informare care nu poate sa fie comparabil cu metodele obisnuite. (more…)

Dupa ce criterii va puteti cumpara un telefon in 2015?

Dupa ce criterii va puteti cumpara un telefon in 2015?
Doriti sa va cumparati un telefon, dar nu stiti ce model sa alegeti? Cu cat piata de telefoane mobile este mai generoasa, cu atat este mai dificil sa va hotarati asupra unui smartphone.

Astazi telefoanele mobile se remarca prin dotari performante, menite sa raspunda cerintelor exigente ale clientilor. Chiar daca unii dintre utilizatori cauta un touchscreen telefon ultra-rezistent, altii tin cont de procesor sau de autonomia bateriei, atunci cand isi cumpara un nou telefon mobil. (more…)