Posts Tagged ‘Windows’

Avantajele tehnologiei second hand

Avantajele tehnologiei second handTehnologia este scumpa: cele mai noi laptopuri si cele mai bune, pot costa chiar si mii de dolarii, telefoanele mobile (smartphone-urile) pot ajunge usor sa coste 500-600 de dolari, iar o imprimanta buna, cateva sute de dolari.

Chiar si software-ul poate fi destul de scump. Cumpararea de componente sau de sisteme second hand este intotdeauna o optiune de luat in seama, dar este o idee buna? Daca vrei laptop second hand, le poti gasi pe cele mai bune pe DiablosComputer.ro!

Sa aruncam o privire la avantajele si dezavantajele achizitionarii de tehnica de calcul second hand. (more…)

Informatii esentiale despre antivirusi

Informatii esentiale despre antivirusiSpyware este un program ce se instaleaza pe furis intr-un PC cu scopul de a intercepta sau de a lua partial controlul asupra operatiunilor userului cu calculatorul sau, fara acceptul sau cunostinta acestuia din urma.

Spre deosebire de un virus, spyware-ul nu se imprastie imediat in sistem. In general, un calculator infectat nu furnizeaza infectia si altor calcuatoare; problema ramane deci locala.

Spyware-ul interfereaza cu programele de retea, ceea ce in mod normal creaza dificultati in conectarea la internet. Spyware-ul impreuna cu alte amenintari asemenatoare au facut pe multi utilizatori de Windows sa se reorienteze catre alte platforme cum ar fi Linux sau Apple Macintosh, unde sunt mai putin astfel de pericole. In orice caz aceste platforme nu sunt raspunsul la siguranta, deci nu cadeti in capcana. Spyware-ul va accesa sistemul dvs. cu ajutorul scaparilor din securitate sau prin contopirea cu programe pe care le isntalati, ca Limewire. (more…)