Cum poți arăta elegantă și stilată în timpul iernii? 4 moduri practice și eficiente

Cum poți arăta elegantă și stilată în timpul iernii? 4 moduri practice și eficienteDacă vreți să impresionați în fiecare zi cu ținute elegante și stilate, dar fără să vă privați de confortul termic, atunci ar fi recomandat să acordați puțină atenție articolelor vestimentare care vă asigură căldura necesară. Deși acest sfat poate părea evident, majoritatea persoanelor sunt atât de atașate de stil și de eleganță, încât nu mai acordă atenție elementelor de bază care le pot asigura confortul termic.

Cea mai sigură modalitate de a arăta grozav în mijlocul iernii și fără să suferiți de frig ar fi să investiți într-o pereche de colanți termici sau dresuri groase pe care îi puteți purta sub blugi sau pantaloni. În acest fel, veți putea purta orice articol vestimentar doriți, fără să vă faceți griji că veți suferi de frig.

De asemenea, nu uitați de un top confortabil din bumbac sau de un body comod care vă oferă căldură fără să adauge volum. Șosetele, la rândul lor, pot fi salvatoare.

Purtați fuste și rochii

Chiar și în mijlocul iernii, puteți purta fuste și rochii fără să vă fie frig. Tot ce trebuie să faceți este să purtați colanți cu un DEN mare, de 70+, care sunt ideali pentru majoritatea zilelor. Totuși, în perioadele geroase, puteți purta ciorapi groși lucioși din microfibră pentru iarnă Gatta Briliant Black 120 DEN sau chiar de 300 DEN.

Aceștia din urmă sunt mai opaci, dar totuși reprezintă o alegere excelentă. De asemenea, puteți să vă completați garderoba de iarnă cu o rochie din cașmir și cu o fustă din lână. Sunt alegeri ideale pentru temperaturile specifice iernii.

În general, atunci când vă achiziționați articole vestimentare pentru iarnă, asigurați-vă că verificați materialele care sunt responsabile cu confortul termic. Bumbacul, cașmirul, lâna merinos și lâna tricotată sunt toate opțiuni grozave, mai ales dacă alegeți culorile potrivite.

Alegeți haina de iarnă perfectă

Nu veți putea face față frigului iernii fără o haină de iarnă călduroasă. Totuși, foarte multe modele de haine de iarnă sunt supradimensionate, voluminoase și fără formă, când ar trebui să fie stilate și elegante.

Totuși, puteți adăuga o curea la orice jachetă de iarnă, pentru a vă defini talia și pentru a obține o siluetă mai armonioasă. Experimentați cu jachetele și curelele pe care le dețineți deja pentru a vedea dacă funcționează acest mic pont.

Cizme rezistente pentru frig și zăpadă

În general, iernile sunt reci, ploioase și cu multă zăpadă, de aici și necesitatea de a vă baza pe o pereche rezistentă de cizme. Persoanele înalte pot opta oricând pentru cizme peste genunchi cu talpă plată. Pentru că sunt înalte, oferă acel strat suplimentar de căldură și, în același timp, oferă impresia că ați depus mult efort în ținuta pe care o purtați. Chiar dacă nu au toc, vă oferă acea eleganță la care râvniți. Puteți lua în considerare și investiția într-o pereche de cizme de zăpadă cât mai funcționale.

Nu în ultimul rând, vă puteți baza oricând pe accesorii. Oricât de grea ar fi iarna, tot puteți să vă înveseliți ziua cu accesoriile potrivite. Cu ajutorul lor, vă puteți exprima personalitatea și puteți obține mai mult rafinament. Mănușile, pălăriile, eșarfele și gențile sunt de nelipsit în timpul iernii.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply