Alegerea între diferite stiluri de uşi interioare

Ușile din casa sau sediul firmei dvs. nu sunt acolo doar pentru a separa diferite spații și a oferi intimitate. Acestea fac, de asemenea, parte din decorul dvs. general, iar ușa pe care o alegeți ar putea crea sau rupe acel stil și flux pe care îl doriţi. Alegerea stilului potrivit de uşă pentru fiecare cameră va îmbunătăți cu siguranță aspectul general al proprietății. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să alegeți între toate stilurile de uși interioare.

Uşi moderne

O ușă interioară modernă este cunoscută pentru designul său minimalist. Cu alte cuvinte, la fel ca o cameră cu o temă decorativă modernă, aceste uși au linii simple și curate, fără detalii complicate. Aceasta înseamnă nu numai că sunt elegante, dar şi că se vor potrivi oricărei camere și teme decorative. De asemenea, sunt extrem de ușor de curățat. Ușile moderne de înaltă calitate sunt fabricate din produse de calitate superioară, ceea ce înseamnă că sunt proiectate să reziste testului timpului.

Culoare

Culoarea ușii dvs. este o alegere extrem de importantă. Ușile mai ieftine vin de obicei în alb, în ​​timp ce alte uși moderne sunt disponibile în diferite culori. Există multe modalități de a alege culoarea potrivită. În primul rând, puteți opta pentru o ușă întunecată, astfel încât să iasă în evidență pe un fundal mai deschis. Puteți folosi o ușă deschisă la culoare în cazul în care camera este decorată într-o culoare mai închisă. Ambele tehnici ajută la crearea unui contrast minunat. Doar asigurați-vă că cele două culori arată bine împreună.

Aruncați o privire la pardoseala sau mobilierul dvs. și selectați o ușă care să funcționeze bine pentru a completa aceste două elemente de design. Unele uși pot fi vopsite, dar, în mod ideal, doriți o ușă pe care nu va trebui să o vopsiți doar pentru că ați redecorat camera. Dacă nu sunteți sigur, faceți câteva fotografii ale camerei și cereți părerea unui expert în design.

Clanţele

Pe cât de important poate fi să alegeți ușa potrivită, este la fel de important să selectați clanţele potrivite. După ce știți ce model doriți, este timpul să selectați designul și culoarea. Luați notă de tema camerei atunci când faceți alegerea. Unele tipuri de clanţe au o temă mai rustică sau vintage, în timp ce altele sunt mai moderne. Amintiți-vă, dacă ajungeți să schimbați tema camerei în viitor, că puteți înlocui clanţa cu ceva mai potrivit.

Uşi bifold, franceze, la culoare sau glisante

Dacă nu aveți loc pentru ușile batante obișnuite, uşile bifold sunt o soluție excelentă.

Ușile de interior franceze sunt cele mai potrivite în camere mai mari, cum ar fi camera de zi, sala de muzică sau biroul.

În ceea ce privește ușile la culoare, acestea sunt perfecte pentru oricine caută simplitatea. Accesibile și plate, aceste uși adaugă un stil subtil oricărei camere.

Ușile glisante sunt, de asemenea, excelente dacă nu aveți spațiu pentru ca o ușă să se deschidă complet. De asemenea, sunt folosite pentru dulapuri și spații mai mici în care pur și simplu nu încape o ușă obișnuită.

Dacă aveți nevoie de uși de interior noi pentru casa sau biroul dvs., vizitați tgg.ro pentru uşi de calitate din lemn masiv.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply