Avantajele laptopurilor second hand

Avantajele laptopurilor second hand
Persoanele care se afla in cautarea unui laptop pe care sa il foloseasca acasa, fie in interes personal, fie in interes profesional, trebuie sa stie ca au la dispozitie trei categorii de produse, din care sa isi aleaga laptopul ideal.

Asadar, cei care isi doresc un laptop ieftin isi pot indrepta atentia catre un laptop second hand, iar in continuare vom discuta putin despre aceasta categorie de echipamente.

In primul rand, cei care isi doresc un laptop second hand care sa aiba procesor Intel, isi pot indrepta atentia cu incredere spre un laptop de generatie i3, iar acesta va fi echipamentul perfect pentru a naviga pe internet sau pentru a sta conectat la retelele de socializare.

Cei care isi doresc un laptop second hand care sa aiba un pret atractiv, insa care sa aiba performante ceva mai bune, isi pot indrepta atentia spre un laptop second hand de generatie i5, evident tot cu procesor Intel.

Un astfel de echipament poate sa fie folosit de catre utilizatori atat in scopurile amintite anterior, cat si in diferite alte scopuri. Un asemenea echipament poate sa fie folosit chiar si in ceea ce priveste munca de acasa, pentru ca pentru scrierea articolelor sau pentru completarea sondajelor, ori pentru trimiterea si primirea mail-urilor un astfel de laptop este suficient.

Apoi, tot pentru cei care isi doresc un laptop second hand mai exista si varianta achizitionarii unui echipament second hand de generatie i7, evident ca tot cu procesor Intel, si care poate avea performante uimitoare.

Ei bine, cei care au de gand sa isi cumpere un laptop second hand cu siguranta se pot bucura de o multime de avantaje ale acestor produse.

In primul rand, putem aminti pretul mult mai mic al unui laptop second hand in comparatie cu pretul unui laptop refurbished sau in comparatie cu pretul unui laptop nou.

Pe langa pretul foarte mic pe care il au aceste echipamente second hand, trebuie sa mentionam faptul ca ele au acum si o perioada de garantie la fel de extinsa precum laptopurile noi sau laptopurile refurbished.

In trecut, oamenii evitau sa isi cumpere laptopuri second hand tocmai datorita faptului ca acestea nu veneau cu perioada de garantie, insa acum, de cand laptopurile second hand au perioada de garantie la fel ca si echipamentele noi si cele refurbished, foarte multa lume isi cumpara asemenea echipamente.

Cei care isi cumpara un laptop second hand, pot gasi la un pret atractiv un laptop de generatie i7, care sa fie mult mai performant decat un laptop de aceiasi generatie insa nou si de la un producator nu foarte renumit de pe piata.

Pentru cei care intentioneaza sa isi cumpere un laptop second hand de la un magazin online, de regula transportul este gratuit, asa ca si acesta este un avantaj pe care il au aceste echipamente.

Plus de asta, un laptop second hand vine de fiecare data cu sistemul de operare instalat, pe cand un laptop nou poate sa nu aiba sistemul de operare instalat, asa ca in aceasta situatie se mai impune o alta cheltuiala.

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply