Care sunt avantajele tehnologiei wireless si cum se aleg castile?

Care sunt avantajele tehnologiei wireless si cum se aleg castile?
Exista mai multe avantaje ale tehnologiei wireless de unde si cererea tot mai mare de casti wireless si de alte astfel de dispozitive fara fir. In cele ce urmeaza va oferim o lista de avantaje ale tehnologiei fara fir in general care se pot aplica lesne si pentru casti.

Castile wireless sunt de nepretuit pentru consumatorii care doresc sa asculte muzica sau sa vizioneze la tv in timp ce lucreaza. Nimeni nu vrea sa opreasca un antrenament doar pentru a-si dezlega cablurile pentru casti. Eliminati aceasta dezordine folosind castile sport wireless atunci cand lucrati. Cumparatorii pot asculta playerul MP3, playerul CD, televizorul sau stereo-ul, indiferent daca sunt acasa sau in miscare cu cateva casti wireless.

De asemenea, cumparatorul nu trebuie sa renunte la efectuarea unui apel important in timpul exercitarii; Capacitatea Bluetooth pentru unele casti fara fir face sa luati un apel telefonic in timp ce faceti jogging pe banda de alergare foarte usor si convenabil, prin simpla apasare a unui buton. Castile fara fir pentru exercitii pot fi mici si compacte, astfel incat acestea sunt mai usoare pe cap decat castile fara fir obisnuite.

Castile wireless sunt pur si simplu mai functionale decat castile obisnuite. Ele pot efectua o multitudine de sarcini fara jumatate din echipament. O pereche buna poate fi costisitoare, dar este o investitie excelenta pe care toata lumea din familie o poate folosi. In locul zgomotului concurential din casa, unii membri ai familiei pot asculta cu casti fara fir la un joc video sau la o emisiune de televiziune.

Iata si o lista cu avantajele tehnologiei wireless in general

CRESTEREA PRODUCTIVITATII

Un alt produs important al factorului de mobilitate crescut este faptul ca promoveaza o productivitate sporita, permitand angajatilor sa colaboreze acolo unde si cand trebuie. Acesta aduce libertate de functionare si accelereaza procesul de lucru. Dar exista si un alt factor, si anume ca angajatii isi iau acasa dispozitivul cu ei si pot lucra (la fel de multi), in timpul liber cand este convenabil sa faca acest lucru.

WI-FI PUBLIC – HOTSPOTS

Retelele wireless au intrat si in domeniul public, hotspoturile Wi-Fi fiind disponibile in multe cafenele, hoteluri, statii de cale ferata, aeroporturi, universitati, spitale etc. Permite oamenilor sa intre pe Internet cand sunt departe din birou sau departe de casa. Oamenii isi citi e-mailurile, atat sociale cat si de afaceri, si daca locul lor de munca permite, se pot conecta, de asemenea, in reteaua de afaceri de la distanta.

SCALABILITATE

Una dintre problemele inerente cu care o reteacu fir se confrunta exte extinderea. Daca trebuie sa adaugati cabluri suplimentare si sa traversati cablurile existente, poate fi un proces perturbator si costisitor. In timp ce fiecare companie ar trebui sa planifice in avans cand instaleaza o retea cu fir, este aproape imposibil sa previzionam cu exactitate cerintele viitoare, cu exceptia cazului in care planificarea definitiva a birourilor este efectuata.

Nu exista o astfel de problema cu o retea fara fir. Posibilitatea de a adauga noi utilizatori nu este mai dificila decat necesitatea de a emite o noua parola si de a actualiza serverul in consecinta. Este rapid, si este relativ convenabil. De asemenea, birourile pot fi mutate in cladire cu usurinta, mobilierul poate fi usor deplasat si, bineinteles, angajatii pot sta oriunde ar avea nevoie.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply