Cum sa eviti ofertele inselatoare la husele de iPhone?

Cum sa eviti ofertele inselatoare la husele de iPhone?Suntem convinsi ca multi dintre dumneavoastra ati cautat huse iPhone la oferta, mai ales in ziua de Black Friday, recent incheiata.

Daca v-ati lasat sedusi de ofertele imbietoare, cumparand o husa de iPhone la un pret care vi s-a parut extrem de mic, dar dupa aceea ati constatat ca puteati gasi acelasi produs in alta parte la preturi asemanatoare sau chiar mai mici, cred ca ati avut de invatat din aceasta experienta. Stiti sum se spune: omul din greseli invata.

Nu trebuie sa te lasi amagit de promotiile agresive, promovate intens pe toate canalele media si internautice, pentru ca multe sunt inselatoare. Nu ati observat ca acum, in Romania, nimeni nu mai vinde nimic decat la promotie?

Pe mai toate site-urile de vanzari online, in dreptul produsului apare un pret taiat iar langa acesta un alt pret, asa-zis redus. Stam si ne intrebam: unde ar mai fi profitul acestor comercianti, daca ei ar vinde mai tot timpul la promotie?

Aceasta nu-i decat o banala strategie de marketing pe care oamenii o recunosc si nu mai cad chiar atat de usor in plasa. ANPC (Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor) a inregistrat recent mai multe sesizari din partea clientilor care s-au simtit inselati de ofertele promotionale dinĀ  recent incheiatul eveniment de anvergura, Black Friday.

Oamenii au inceput sa isi dea seama de capcanele care li se tot intind. Clientii au ajuns sa constate acest fapt pentru ca au la dispozitie instrumente de demascare a practicilor dubioase ale marilor retaileri online. Cei mai multi dintre clienti folosesc site-urile comparatoare de preturi.

Aici ai posibilitatea sa introduci numele produsului cautat si sa obtii o returnare de variante care contin magazinele ce au produsul, precum si pretul acestuia. Poate, nu intamplator, cei mai cunoscuti comercianti online din Romania nu sunt prezenti pe aceste comparatoare de preturi.

O alta metoda de a-i prinde cu mata-n sac pe retaileri este aceea de a urmari pe parcursul mai multor saptamani pretul anumitor produse, pentru a se putea face o comparatie intre nivelele de oscilatie ale pretului.

Nu putini sunt aceia care sustin ca, cu cateva zile inainte de Black Friday, pretul unui produs este crescut artificial pentru a fi redus in ziua marilor promotii.

Un mare comerciant online, poate cel mai mare din Romania, a avut vanzari sub asteptarile initiale, una dintre explicatiile acestui recul fiind aceea ca potentialii cumparatori nu se mai lasa sedusi atat de usor de ofertele de senzatie. Oamenii nu se mai arunca din prima la cumparaturi, ci analizeaza mult mai atent piata, prospectand si ofertele de la comercianti mai mici.

Nu-i un secret ca un mare magazine online are nevoie de publicitate pentru a ajunge in varf. Acest renume se castiga, deci, cu cheltuirea unor sume mari de bani, sume care se regasesc in mare masura si in pretul de vanzare al produselor.

Daca vreti o o husa de iPhone, apelati cu incredere la site-ul accesoriigsm.ro, un loc unde ofertele nu sunt inselatoare, iar preturile taiate se regasesc doar in dreptul unor huse pentru modele mai vechi de iPhone. Sunt reduceri reale, pentru a epuiza stocul unui produs.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply