Cum putem obtine un page rank cat mai bun?

Cum putem obtine un page rank cat mai bun?Din cele mai vechi timpuri si pana astazi s-a tot vorbit despre supravietuirea celui mai bun. Astfel incat totul de-a lungul timpului s-a redus la un singur cuvant, “competitie”. Bineinteles, scopul ce determina competitia este castigul, iar castigul poate fi valorificat numai daca te numeri printre cei mai buni.

Internetul a devenit unealta principala de promovare, astfel incat daca vrei sa te situezi pe primele pozitii in topul credibilitatii afacerii tale nu mai este suficient sa faci doar o simpla optimizare SEO site-ului pe care incerci sa il promovezi. Pozitionarea cat mai buna a paginii tale va fi posibila numai daca te numeri printre cei ce respecta intru totul conditiile impuse de catre reglementarile Google din ultima perioada.

Inainte de a vedea metodele de accedere printre primele pozitii, haideti sa vedem ce inseamna de fapt acest page rank. Google Page rank este o scara, un clasament, un top, ce atribuie valori cuprinse intre 1 si 10 paginilor site-urilor existente pe internet. Acest top este refacut in urma update-urilor facute de Google, in functie de schimbarile ce au loc in timpul unei luni.

Pozitionarea noastra in primele pozitii este o activitate ce necesita mult timp, pe care o putem desfasura noi insine sau pentru care putem apela la unele firme specializate de promovare a site-urilor prin diverse metode de optimizare site sau optimizare SEO Bucuresti. O astfel de firma este Danbradu.ro, un brand binecunoscut mai ales datorita seriozitatii cu care isi trateaza clientii, si metodelor unice cu rezultate exceptionale de promovare a site-urilor.

Metodele si ofertele de promovare sunt prezentate clar si transparent, putand fi vizualizate pe site-ul www.danbradu.ro .

Principiul dupa care se ghideaza de fapt Google este destul de simplu. Cu cat pagina ta este mai buna si mai de calitate, lucru ce se observa din linkurile catre acesta pagina, precum si din cautarile organice, cu atat motorul de cautare te va clasa mai bine ca page rank. Rezulta deci faptul ca Google scaneaza paginile site-ului tau, dupa continut si, in functie de asta, dupa numarul de vizitatori si utilizatori pe care aceasta ii atrage.

Dupa modificarile aduse de Google, punctul de plecare in cazul promovarii imaginii noastre este deci generarea de trafic prin calitate. Page rankul denota astazi nota acordata de Google calitatii site-ului, locurile fruntase putand fi castigate in mod natural, fara a fi cumva fortate, doar prin updatarea continua a postarilor si prin numarul de linkuri catre firma ta, provenite din alte site-uri. Pentru aceasta indicat ar fi ca linkul catre site-ul nostru sa fie pozitionat pe pagina unui site cu page rank mare si trafic suficient. Practic, in urma indexarii paginii site-ului respectiv, Google va functiona ca un arbore.

El va scana fiecare document sau pagina, trecand astfel prin toata cantitatea de informatie existenta pe acel site. Daca la un moment dat Google intalneste link-ul catre site-ul nostru, automat isi va extinde o ramificatie in aceasta directie, verificandu-l si indexandu-l in functie de fisierele pe care le gaseste (document, pdf, jpg). Acelasi lucru se intampla si daca in site-ul nostru exista o legatura externa catre un alt site. O parte a crawler-ului va ramane sa indexeze continutul paginii nostre, iar o ramificatie se va intinde spre linkul gasit in pagina noastra.

In lupta pentru un page rank cat mai ridicat exista foarte multe site-uri care apeleaza la asa numite trucuri, lucru care, odata depistat nu va duce la altceva decat la o penalizare venita din partea motorului de cautare, si, in consecinta, la pierderii credibilitatii. In conditiile in care totusi putem genera trafic si creste in page rank fara aceste lucruri, nu mai vedem rostul folosirii acestora.

Inainte de a tinti totusi catre un page rank mai ridicat, poate ar fi cel mai benefic pentru noi sa ne gandim mai intai la nevoile utilizatorului mai mult decat la simpla pozitie in top. Explicatia este simpla si cat se poate de rationala. Daca noi oferim calitate utilizatorului, acesta se va intoarce intotdeauna pe pagina noastra, generand astfel un trafic considerabil ce ne va ajuta sa crestem in mod natural.

Danbradu.ro foloseste acest concept nou, testat si, impreuna cu serviciile de optimizare SEO articole care sunt foarte eficiente, se mandreste cu rezultate foarte bune in ceea ce priveste indexarea site-urilor de catre Google, precum si in ceea ce priveste situarea acestora pe cele mai bune pozitii, raportat la cautarile organice ale utilizatorilor.


Alte stiri actuale :

1. 9 Top SEO Tips For Musicians
2. Using SEO to Drive Traffic to Your Online Store
3. Google changes guidance on SEO ranking: quality over link building
4. 5 On Page SEO Tips You Might Not Know
5. How to Integrate Social Media With Your SEO Campaign
6. Google Takes Stance On Mobile SEO: Site Not Mobile Friendly, You Won’t Rank Well

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Cum putem obtine un page rank cat mai bun?”

  1. […] Excellent Affiliate Marketing Program 2. Cum poate ajuta Google Adwords o pagina optimizata SEO? 3. Cum putem obtine un page rank cat mai bun? 4. Topul avantajelor optimizarii […]

Leave a Reply