Modalitati de a genera trafic de pe Yahoo.com

Modalitati de a genera trafic de pe Yahoo.comCei care detin site-uri si au afaceri in domeniul online si nu numai sunt constienti de avantajele pe care le aduce optimizarea seo. Chiar daca nu sunt la fel de eficiente ca optimizarea seo realizata de catre profesionisti cu experienta in domeniu precum cei de la http://smartseopack.com/optimizare-seo/, exista o serie de modalitati prin care ne putem trimite singuri siteul in motorul de cautare Yahoo.

Yahoo reprezinta atat un motor de cautare cat si un director. Prin trimiterea siteului nostru directorului uman-editabil al Yahoo avem mai multe sanse ca acesta sa fie gasit de catre alte motoare de cautare precum Google. Este bine sa ne dam seama cam unde s-ar incadra continutul siteului nostru in structura Yahoo inainte de a trimite catre orice contine cuvantul “a trimite”.

Exista nu mai putin de opt optiuni de trimitere cu ajutorul Yahoo. Acestea sunt: trimiterea gratuira a siteului, siteuri mobile, continut media, indexul de cautare Yahoo, cautare sponsorizata, produse, calatorie, directorul Yahoo, trimitere Yahoo standard. Vom prezenta succint cateva dintre acestea.

Trimiterea gratuita a siteului

Optiunea “trimitere site Yahoo” este usoara si gratuita. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci URL-ul siteului pe care vrei sa-l trimiti pentru a putea fi inclus in indexul Yahoo Search. Pentru a putea realiza acest lucru trebuie sa dispui de un cont Yahoo.

Siteurile mobile Yahoo

Poti, de asemenea, sa introduci siteuri mobile de tipul xHTML, WML sau cHTML pentru a fi incluse in indexul Yahoo mobile search. Din nou, tot ce trebuie sa faci este sa introduci URL-ul siteului.

Continutul media Yahoo

Daca avem continut audio, video sau vizual, il putem trimite catre Yahoo Search prin intermediul RSS media feed.

Optiunea Yahoo Search Submit

Optiunea Yahoo Search Submit Express nu este gratuita, insa, cu ajutorul acesteia putem obtine includere garantata in indexul de cautare Yahoo. Pretul acestei optiuni variaza. Un lucru important care trebuie mentionat in legatura cu aceasta optiune se refera la faptul ca trebuie citite cu atentie instructiunile oferite inainte de a o alege. Trebuie sa ne asiguram ca reprezinta intr-adevar cea mai buna optiune pentru siteul nostru din moment ce tot trebuie sa platim.

Optiunea Yahoo Sponsored Search

Aceasta optiune ofera posibilitatea siteului nostru sa fie listat in rezultatele de cautare sponsorizate de pe intreg cuprinsul internetului. Suntem responsabili de pozitia siteului prin suma pe care o licitam pe cuvintele-cheie, iar atunci cand alegem aceasta optiune, vom avea parte de utilizatori care sa caute ceea ce oferim noi spre vanzare.

Optiunea Yahoo Product

Putem trimite produsele pentru a fi incluse in indexul de cumparaturi Yahoo. Aceasta optiune are pret variabil. La fel ca la una din optiunile prezentate anterior trebuie sa fim atenti si sa citim toate informatiile inainte de a lua o decizie.

Yahoo Travel

Optiunea de trimitere Yahoo Travel ne ofera posibilitatea “de a ne promova ofertele in sectiunea Yahoo! Travel Deals, acolo unde utilizatorii cauta oferte si tranzactii pe termen scurt”. Avem si aici doua optiuni de preturi. Putem plati pentru performanta (platim doar atunci cand cineva da click pe o reclama care duce direct la siteul nostru) sau pentru categorie (preturile se bazeaza pe categorii bine definite).

Acestea sunt cele cateva modalitati de trimitere a siteurilor in motorul de cautare Yahoo. Pentru optimizare seo de calitate la preturi avantajoase accesati http://smartseopack.com/optimizare-seo/ .


Alte stiri actuale :

1. Cum poti avea succes online?
2. Cele mai vizitate siteuri din lume
3. Conceptul seo intre trecut si prezent
4. Cum puteti evita penalizarea site-ului de catre Google?

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Modalitati de a genera trafic de pe Yahoo.com”

  1. […] Get More Done Via Affiliate Marketing 2. Modalitati de a genera trafic de pe Yahoo.com 3. Greseala majora de optimizare SEO – Continutul duplicat 4. Noutati optimizare SEO […]

Leave a Reply