Cum sa pastrezi acumulatorul telefonului incarcat cand utilizezi Apple Store si Google Play?

Cum sa pastrezi acumulatorul telefonului incarcat cand utilizezi Apple Store si Google Play?In ziua de azi, telefoanele mobile sunt cele mai utilizate dispozitive de pe planeta si protectia acestora este direct proportionala cu buna lor functionare pe termen lung.

Anumite accesorii ne pot feri ecranul sau carcasa de diverse defectiuni, insa ce ne facem cand autonomia bateriei scade fara ca noi sa mai utilizam la fel de des aplicatii preinstalate precum facebook, twitter sau youtube, oferite de magazinele Apple Store si Google Play.

Mai mult ca sigur prima idee care ne trece prin minte este sa cumparam un acumulator samsung i9300 nou si bineinteles original, ca mai apoi sa-l schimbam cat mai rapid cu cel defect.

Oare inlocuirea este cea mai buna solutie? In majoritatea cazurilor da, si asta datorita usurintei cu care putem achizitiona unul, adica online. Cei de la MagazinGSM.ro au in permanenta stoc la acest acumulator Samsung i9300 si facand o mica analiza a pietei am ajuns la concluzia ca tot ei detin si cel mai mic pret la majoritatea pieselor gsm.

Daca va decideti sa cumparati din alta parte, mare atentie la detaliile care fac diferenta, si anume, codul unic inscriptionat trebuie sa fie EB-L1G6LL, iar capacitatea de 2100 mAh. Aceste detalii sunt valabile pentru toate modelele I9300 Galaxy S3, I9305 si Galaxy Grand Neo I9080.

Recomandarea noastra este sa incercati incarcarea acumulatorilor si prin alte metode deoarece in multe cazuri mufa microusb sau mini usb are probleme si nu permite alimentarea acestora cu energie suficienta.

Exista anumite incarcatoare wireless care permit transferul energiei prin intermediul receptorului sticker, acesta atasandu-se direct pe capacul din spate al telefonului. In conlcuzie, aceasta este cea mai sigura metoda pentru a va putea da seama de unde intervine defectiunea.

Pentru a economisii autonomie importanta atunci cand descarcam aplicatii va trebui sa tinem cont de cateva aspecte foarte importante daca nu detinem un power bank sau nu suntem in preajma unei surse de curent.

1.    Este de preferat sa utilizati dispozitivul cu luminozitatea ecranului undeva la 35 ~ 50% din capacitatea sa.
2.    Opriti alertele, sunetele si ringtone-urile pe care tema le activeaza odata cu instalarea sa.
3.    Verificati cu mare atentie conexiunea bluetooth si infrarosu, este foarte important ca acestea sa fie inchise.
4.    La fel ca display-ul, si luminozitatea tastaturii este importanta. Multe device-uri din ziua de azi au fost concepute in asa fel incat sa le puteti personaliza dupa bunul plac, deci aceasta optiune ar trebui sa o gasiti la majoritatea telefoanelor mobile branduite Samsung.
5.    Daca detineti un model “Dual Sim”, dezactivati una din cartele pe toata durata downloadarilor si instalarilor.
6.    Nu sunt de neglijat nici fonturile literelor sau imaginea de fundal a ecranului, poate vi se par niste banalitati insa acestea cu multe altele cumulate ajuta intr-o proportie enorma.

Speram ca aceste sfaturi or sa va fie de mare ajutor si nu veti mai avea probleme atunci cand doriti sa descarcati jocuri, muzica sau chiar filme. Nu uitati ca le puteti pune in parctica si pe tablete ori smartwatch-uri, nu doar pe smartphone-uri.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply