De ce mi-as dori un laptop second hand?

De ce mi-as dori un laptop second hand?
Cu siguranta fiecare dintre noi ne-am dat seama ca un laptop este mult mai avantajos decat un calculator clasic deoarece este mult mai mobil si ocupa mult mai putin spatiu.

Si atunci daca ma gandesc mai bine, ar fi chiar ideal sa imi aleg un laptop deoarece il pot muta cu usurinta dintr-o camera in alta, il pot lua cu mine in week-end cand merg la munte sau cand merg la pescuit, si ma pot bucura de el, ca vorba aceea, din acest motiv l-am si cumparat.

Si daca tot ma gandesc sa imi cumpar un laptop, atunci stiu ca am trei variante din care sa aleg, si anume un laptop nou, un laptop refurbisehd si un laptop second hand. Daca stam sa analizam fiecare varianta, toate vin atat cu avantaje cat si cu dezavantaje, insa in momentul in care stiu exact ce vreau de la laptopul meu, cu siguranta ma pot decide mult mai usor.

De exemplu din aceste trei categorii laptopurile noi sunt cele mai scumpe, intr-adevar sunt si performante dar preturile sunt ridicate iar multi doritori chiar nu isi permit un asemenea produs astfel ca fie aleg sa il achizitioneze in rate si sa plateasca mult mai mult decat ar fi pretul normal, fie se orienteaza spre un laptop refurbished sau spre unul second hand.

Un laptop refurbished este un laptop aproape nou, deoarece el a fost cumparat de catre o anumita companie prin leasing, iar la sfarsitul acelei perioade de leasing este inapoiat companiei producatoare care testeaza produsul, iar toate componentele care nu functioneaza la parametrii normali vor fi inlocuite. Dupa aceea echipamentul este testat de catre specialisti iar in cazul in care totul este in regula, este reambalat si scos din nou pe piata.

Si aceste laptopuri sunt la fel de performante precum laptopurile noi, sau chiar mai performante pentru ca au fost destinate clasei business, iar mai apoi reconditionate, insa si aici preturile pot sa fie destul de ridicate iar multi doritori sa nu si le permita.

In mod evident laptopurile second hand sunt cele mai accesibile daca stam sa ne uitam la pret iar de aceea raspunsul cel mai simplu pentru intrebarea de ce mi-as dori un laptop second hand, evident este acela ca un laptop second hand este cu mult mai putin costisitor decat unul refurbished sau decat unul nou.

Chiar daca multa lume evita sa cumpere astfel de produse din cauza ca nu prea se ofera perioada de garantie, se pot gasi o multime de astfel de echipamente de o calitate superioara. De exemplu un laptop second hand Dell, sau un laptop second hand de la orice alt producator de renume, iti poate aduce mult mai multe bucurii decat un laptop nou de la un producator anonim.

In cazul in care nu iti permiti un laptop foarte scump, sau si daca iti permiti unul dar nu iti doresti sa cheltuiesti o suma mare pentru un astfel de echipament este indicat sa alegi un astfel de laptop second hand.

Si in cazul in care acesta se va defecta, nu vei fi foarte afectat deoarece vei fi constient faptul ca nu ai facut o investitie mare.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply