Sali de nunti in stil asiatic

Stilul asiatic este unul dintre cele mai romantice, fiind foarte preferat de cuplurile tinere, tocmai datorita simplitatii acestuia. Daca si dumneavoastra sunteti pasionat de lumea usor ascunsa a asienilor, atunci trebuie sa stiti ca va puteti organiza nunta pe baza acestui stil.

Pana la urma, cine nu si-ar dori o sala de nunti in culorile rubinului? Tocmai de aceea, in articolul de astazi veti descoperi cum va puteti transforma restaurantul ales in unul asitatic,fara sa fie nevoie de investitii importante.

Fete de masa rosii

Asa cum am mentionat inca din introducere, culoarea rosie este cea care reprezinta cel mai bine stilul asiatic. Astfel, pentru mese, va sugeram sa alegeti aceasta culoare, care va reusi, cu siguranta, sa transpuna invitatii pe celalalt continent.

Cu toate acestea, daca optati pentru aceasta culoare pentru fetele de masa, aveti mare grija la aranjamentele florale pe care le veti introduce ulterior in decor. Dat fiind rosul vibrant, este foarte important sa nu exagerati cu decoratiunile, astfel incat sa mentineti o nota de simplitate si bun gust.

Florile de cires

Un alt simbol al Asiei este reprezentat de florile de cires. Datorita culorii pastelate a acestora, puteti introduce fara doar si poate cateva crengute pe post de aranjament floral. In plus, daca ati ales ca nunta dumneavoastra sa se desfasoare primavara, cu atat mai bine. Florile de cires vor da un plus de rafinament fiecarei mese, contrastand frumos si cu anotimpul de afara.

In plus, acestea nu trebuie neaparat sa fie incluse pe post de aranjamente florale. De exemplu, puteti desena cateva crengute de cires pe meniu sau, de ce nu, pe panoul unde veti face fotografii cu invitatii. Va asiguram ca totul va arata fabulos, fara sa para incarcat! 

Farfurii traditionale

Daca va doriti sa renuntati la clasicele farfurii albe, atunci va recomandam cu mare drag sa va indreptati catre farfuriile cu model traditional asiatic. De obicei, acestea sunt albe, avand diferite modele de culoare rosie sau albastra. In schimb, daca vi se pare ca ati folosit prea mult rosul in decorarea localului, atunci puteti opta pentru farfuriile albe, care sa aiba un model semnificativ din Asia.

De exemplu, o cladire celebra sau, ca sa facem referire la punctul anterior, cateva crengute de cires. Desenele vor fi mult mai subtile, incadrandu-se perfect in peisajul creat pentru nunta. In plus, vor oferi o nota de eleganta si rafinament, datorita detaliilor minimaliste.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply