Telefoane inteligente de la firme mai putin cunoscute

Telefoane inteligente de la firme mai putin cunoscuteMergi intr-un service GSM pentru o inlocuire display iPhone 6 atunci cand bineinteles ai un astfel de telefon. Pentru fiecare telefon in parte exista solutii cand vine vorba de reparatii. Unele reparatii sunt mai scumpe, altele mai ieftine, in functie de defectiunile care apar.

Daca esti interesat de o inlocuire display iPhone 6, un service care ofera astfel de servicii la preturi rezonabile gasesti pe www.servicegsm.ro. Intra pe site pentru mai multe detalii.

Zilnic vedem la cei din jurul nostru fel si fel de telefoane inteligente. Cel mai adesea acestea apartin marcilor cunoscute ca: Samsung, iPhone, LG, Nokia, HTC, etc. Sunt insa si companii mai putin cunoscute care scot pe piata telefoane inteligente la preturi convenabile si care au caracteristici destul de bune. In cele ce urmeaza vom vorbi despre cateva marci de telefoane mai putin cunoscute.

Vivo

Compania Vivo apartine unui producator chinez care a scos pe piata telefoane destul de bune. Unul dintre smartphone-urile celor de la Vivo a fost cotat la un moment dat ca fiind cel mai subtire telefon din lume. Era vorba de modelul Vivo X1, care avea o grosime de 6,55 mm.

Un alt model de la Vivo ce are caracteristici bune este modelul X5Max. Acest smartphone are dimensiuni de: 153,9 x 78 x 4,8 mm, un display de tip Super AMOLED de 5,5 inch, un procesor Quad-core la 1,7 GHz Cortex A-53 si un procesor Quad-core la 1,0 GHz Cortex-A53. Telefonul are o memorie interna de 16 GB si 2 GB RAM. Producatorii de la Vivo se pregatesc sa scoata pe piata inca 2 modele de top si anume Vivo X5Max+ si Vivo X5Pro.

Gionee

Producatorul chinez de la Gionee va lansa in curand un telefon cu adevarat uimitor. Vorbim de modelul M5, un model cu doi acumulatori. Astfel, telefonul va putea fi folosit fara grija de a ramane fara baterie, timp de 4 zile.
Cu adevarat o inventie buna si asteptata de mult. Modelul are si alte caracteristici demne de luat in seama, cum ar fi procesorul Quad-core la 1,3 GHz Cortex-A7, o memorie decenta si o camera foto destul de buna.

Plum

Chiar daca sunt mai putin cunoscuti si cei de la Plum vin cu telefoane destul de interesante. Amintim acum de modelul Coach Pro aparut la inceputul acestui an. Smartphone-ul are un procesor Quad-core la 1,3 GHz Cortex-A7, un sistem de operare Android OS, v.4.4.2 (KitKat), o camera foto principala de 8MP, memorie de 16 GB, 1GB RAM si multe alte caracteristici care-l fac sa fie un smartphone destul de bun.

Acestea sunt doar o parte din companiile mai putin cunoscute care produc telefoane mobile inteligente. Daca te mai intereseaza si alte telefoane de la astfel de companii, incearca sa le vezi si pe cele de la: Maxwest, Spice, Micromax, XOLO, Pantech, Gigabyte, ZTE, Celkon, NIU, Parla sau Yezz.

Multe din aceste companii au telefoane cu o multime de caracteristici de dorit, telefoane inteligente la preturi rezonabile. Daca nu-ti permiti un iPhone, un Samsung sau un Nokia este foarte probabil sa-ti permiti un telefon de la o firma mai putin cunoscuta.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply