2 motive importante pentru care sa iti cumperi o camera auto

2 motive importante pentru care sa iti cumperi o camera auto
Tot mai multi soferi isi cumpara in prezent camere auto pe care le folosesc in masinile lor, pentru a monitoriza traficul si pentru a surprinde imagini in timp ce conduc. Exista mai multe motive solide pentru acest lucru, insa trebuie sa mentionam de la bun inceput faptul ca ai nevoie de o camera buna, asa cum este Camera auto DVR, full HD, ecran 2.7 inch, care sa poata surpinde cat mai multe detalii.

Camera este foarte utila pentru instructori si pentru parinti ingrijorati

Esti ingrijorat ca copilul tau iti poate lua masina pentru o plimbare, desi i-ai interzis in mod repetat sa faca acest lucru? Detii o companie de taximetrie si banuiesti ca soferii  ar putea folosi mai multi kilometri  in interes personal sau poate ai o companie de orice fel si vrei sa limitezi consumul de combustibil, atunci camera este cea mai buna solutie pentru tine.

Pe de alta parte, achizitionarea unei camere de bord este de asemenea perfecta daca iti imprumuti masina in mod constant prietenilor sau rudelor sau vrei sa vezi ce se intampla cu masina ta cat este in service. Masina poate fi unul dintre cele mai valoroase active si este perfect normal sa te perocupe starea si integritatea ei.

Majoritatea camerelor de bord moderne sunt dotate cu dispozitive GPS incorporate in ele, prin urmare, pe langa inregistrarea fiecarui detaliu care are loc atat in ​​interiorul masinii, cat si in afara acesteia, camera de bord va inregistra, de asemenea, viteza de conducere, precum si diferitele rute abordate.

Cu ajutorul unei camere poti preveni fraudele

Frauda este una dintre cele mai frecvente probleme ale secolului XXI, cand vine vorba de vehicule si trafic. Nu numai ca frauda afecteaza companiile de asigurari pe scara larga, dar de asemenea afecteaza soferii de masini.

Mai simplu spus, unii soferi provoaca in mod intentionat accidente auto doar pentru a da vina pe cealalta parte si pentru a isi repara masina pe asigurarile altora. Aceasta este o practica de frauda folosita pe scara larga in zilele noastre, unde cei care o comit de obicei cauta soferi de masini de inalta calitate care au cu siguranta asigurari la cele mai bune firme.

Pe langa extorcarea banilor de la presupusa victima, care este de obicei nevinovata, dar nu are cum sa o dovedeasca, aceste persoane pot solicita bani si pentru a renunta la plangerea la politie.

Nu este neobisnuit ca acesti oameni sa solicite spitalizare si chiar compensatii pentru acoperirea cheltuielilor, mai ales din cauza faptului ca sunt tot mai multe companii care ajuta soferii sa obtina de la asiguratorul RCA si daunele aferente persoanelor accidentate, care sunt de obicei foarte mari. Pentru ca multe din dureri nu se pot vedea la radiografii sau CT asa cum sunt migrenele, actele false pot fi obtinute foarte usor, caz in care persoanei nevinovate ii va creste enorm asigurarea.

Camera de bord poate preveni cel putin una dintre aceste doua situatii neplacute. Prin instalarea cu atentie a camei pe tabloul de bord al masinii tale si inregistrarea tuturor evenimentelor, vei dovedi ca nu tu ai fost de vina pentru accident deci tu esti cel care trebuie sa primeasca despagubirile si asigurarea.

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply