Afacerile cu afine de cultura aduc din ce in ce mai multi bani

Afacerile cu afine de cultura aduc din ce in ce mai multi baniCultura cu afine reprezinta una din cele mai bune investitii in agricultura. Desi se spune ca acest sector este foarte prost dezvoltat, o plantatie cu afine de cultura le poate aduce investitorilor un profit mare.

Pentru o afacere profitabila cu afine, o suprafata mica este suficienta pentru un randament bun, dar cererea pe piata este destul de mare.

E drept ca in agricultura exista intodeauna riscuri, insa spre deosebire de alte culturi, afinele sunt printre plantele cel mai putin expuse pericolelor si sunt extrem de rezistente. Specialistii spun ca pot fi productive pana la aproape 50 de ani daca sunt ingrijite corespunzator. In plus, acestea nu necesita foarte multa atentie si efort depus pentru a le ingriji.

Afinele de cultura sunt o alternativa de succes la o investitie clasica in agricultura. Acest tip de afacere fiind din ce in ce mai populara pe meleagurile romanesti. O mica cercetare despre ceea ce se intampla in acest moment ne duce spre povesti cu oameni de succes care au ales sa cultive afine, iar plantatiile lor le-au adus un profit destul de mare.

Cei care detin deja un teren sunt din ce in ce mai tentati sa infiinteze o asemenea plantatie. O astfel de investitie se poate recupera destul de usor in intr-un timp relativ scurt. De exemplu in primul an, o plantatie poate aduce 3-4 tone la hectar.

Daca este ingrijita corespunzator, dupa 2-3 ani, atunci cand planta ajunge la maturitate, productia poate ajunge la 10-15 tone la hectar. In acest fel, profitul se va tripla, iar investitia se va amortiza intr-un timp destul de scurt.

Multi dintre cei ce au dorit sa investeasca in agricultura au ales sa acceseze fonduri europene, atrase prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR). Povestile lor sunt peste tot pe internet, ceea ce ne demonstreaza faptul ca afinele sunt o investitie sigura si profitabila.

Pa langa toate aceste avantaje pe care o plantatie cu afine de cultura le are, relieful din Romania e un alt motiv in plus care te poate determina sa incepi o investitie. Tara noastra are un relief potrivit pentru acest tip de cultura si poate concura cu usurinta cu cei mai mai producatrori din Uniunea Europeana.

Se pare ca agricultura din Romania are si o parte care poate aduce profit. O plantatie cu afine de cultura este unul din cele mai profitabile alternative pentru cei ce isi doresc sa investeasca in agricultura. Nu necesita mult efort, invstitia e minima, poti atragae fonduri europene, iar profitul si investitia se amortizeaza intr-un timp scurt.

S.C. Renard Olunden S.R.L. FINTEUSU MARE NR.59/A SOMCUTA MARE, ROMANIA 437341 Phone: 0740.393.238

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply