De ce sa alegi un smartphone cu Android?

De ce sa alegi un smartphone cu Android?Numeroase tipuri de piese iPhone si accesorii pentru smartphone-uri Android sau iPhone-uri se pot gasi la preturi din ce in ce mai bune, in special in mediul online.

Unul dintre cele mai importante motive pentru care ar trebui sa alegi un gadget Android este dat de pretul avantajos pe care un astfel de terminal special il are. Aceleasi performante ale unui iPhone si ale unui telefon Android (produse de o companie diferita de la caz la caz) inseamna un pret mai mic pentru dispozitivul Android folosit de cineva.

Cei care cumpara telefoane aflate sub contract cu un operator de telefonie mobila pot fi lua la preturi si mai bune un telefon, in functie de tipul de abonament ales de fiecare dintre ei. Daca vei cumpara un telefon Android mai ieftin trebuie sa fii sigur ca el are acces la platforma Google Play si la numeroase aplicatii oferite pe aceasta in mod gratuit, in majoritatea cazurilor.

Multe telefoane Android au componente ce se pot scoate si chiar inlocui, facandu-le mai versatile si flexibile decat cele de tip iPhone. Compania Apple a optat mereu pentru telefoane inteligente si tablete ale caror componente sa nu se poata scoate deloc daca cineva vrea sa le inlocuiasca la un moment dat.

Daca detii un iPhone esti sigur ca bateria si alte componente ale acestui tip de telefon nu vor putea fi inlocuite prea curand atunci cand vei avea probleme cu ele. In schimb, vei putea duce telefonul la un magazin al celor de la Apple pentru ca el sa fie reparat atunci cand va fi nevoie de acest lucru.

Telefoanele Android vin cu multe caracteristici si optiuni pe care nu le vei regasi deloc la cele produse de Apple, care au sistem de operare iOS.

De exemplu, modelul de telefon Samsung Galaxy S5 este rezistent la apa si poate fi scapat inclusiv in toaleta fara ca unele componente ale lui sa fie afectate in vreun fel. Il poti lua cu tine la plaja, il poti purta in buzunar daca inoti sau oriunde se afla apa, insa trebuie sa ai grija sa nu il iei cu tine la adancimi prea mari pentru ca in acest caz poate avea probleme destul de mari.

Dispozitivele de tip Android au si optiunea NFC care permite transferul rapid de fisiere intre doua dispozitive care o au. iPhone-ul nu dispune de aceasta tehnologie, ceea ce se constituie ca un dezavantaj pentru acest tip de telefon in fata celor cu Android.

Pentru a transfera fisiere prin NFC e nevoie ca cele doua dispozitive sa se atinga, iar operatiunea se poate desfasura ulterior foarte usor, fara nicio problema.

Un dispozitiv de tip Android se poate incarca si mult mai usor decat unul cu sistem de operare iOS. iPhone-ul are nevoie de un anumit model de cablu pentru a se incarca, insa telefoanele inteligente cu Android nu necesita asemenea accesorii pentru ca ele sa poata functiona asa cum trebuie si sa se incarce intr-o perioada de timp optima.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply