Bijuterii tuarege pentru suflete nomade

Bijuterii tuarege pentru suflete nomade
“Wanderlust”, “esprit d’aventure” sau “dor de duca” sunt sinonime care incearca sa exprime acea dorinta incontrolabil de constanta si puternica de a calatori fara tinta si de a descoperi intreaga lume. O definitie suficient de cuprinzatoare pentru aceste cuvinte nu va fi gasita probabil niciodata, asa cum se intampla de altfel cu tot ceea ce traieste in suflet si nu poate fi explicat in totalitate in termeni pe intelesul tuturor.

Dar o definitie cuprinzatoare nu este necesara, pentru ca persoanele cu suflete nomade, mereu dornice de aventuri si noi descoperiri, se recunosc unele pe altele fara a avea nevoie de cuvinte, si sunt usor de recunoscut si in multime. Sunt acele persoane care pasesc mereu cu incredere indiferent unde s-ar afla, care observa chiar si cele mai mici detalii din jurul lor, si care par mereu visatoare si invaluite intr-un mister.

De asemenea, acestor persoane le place sa se inconjoare cu obiecte care au istorii si origini dintre cele mai interesante, pentru ca le amintesc de locurile pe care le-au vazut, sau le duc cu gandul la locuri pe care isi doresc cu ardoare sa le vada. De exemplu, bijuteriile tuarege surprind perfect esenta unui popor nomad si razboinic, al carui crez ii impiedica sa se stabileasca intr-un singur loc si ii indeamna sa isi continue calatoria indiferent unde i-ar purta pasii.

Cele mai multe bijuterii realizate de acest popor incorporeaza simbolul numit “crucea tuarega”, al carui semnificatie este ca nu stii in care dintre cele patru colturi ale lumii te vei afla la sfarsitul vietii. Bijuteriile tuarege sunt accesoriile perfecte pentru cei indragostiti de calatorii si descoperiri, pentru ca le reamintesc constant de faptul ca in lume exista prea multe locuri de explorat pentru a te opri intr-unul singur.

De asemenea, bijuteriile tuarege sunt inedite si din punctul de vedere al aspectului, mai ales cele gravate manual cu semne traditionale si decorate cu pietre semipretioase. O colectie deosebita de bijuterii tuarege veritabile, lucrate chiar de bijutieri din acest trib nomad, gasesti in magazinul Metaphora.

Pana in ziua in care pasii te vor purta in mijlocul Africii, poarta bijuterii tuarege care ii vorbesc sufletului tau nomad!

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply