De ce este iPhone 8 un telefon special?

De ce este iPhone 8 un telefon special?
Cele mai multe persoane care intentioneaza sa isi cumpere un telefon mobil, isi indreapta atentia spre brandul american Apple, acesta fiind unul dintre cei mai renumiti producatori de telefoane mobile de pe piata.

Cele mai noi modele iPhone lansate, sunt fara discutie terminalele iPhone 8, iPhone 8 Plus, si iPhone X, modele foarte performante si speciale, telefoane la care viseaza foarte multi utilizatori.

Dintre aceste modele, cei mai multi utilizatori prefera insa terminalul iPhone 8, care vine cu un design nou, telefonul fiind realizat complet din sticla. Se spune despre acest telefon, ca detine cea mai apreciata si cea mai performanta camera foto din lume la ora actuala.

Deasemenea, tot despre terminalul iPhone 8, se mai spune si ca detine cel mai puternic procesor intalnit la un smartphone pana in prezent, iar telefonul mai este capabil sa se incarce wireless, fara efort.

Cat despre carcasa de sticla a telefonului, trebuie sa mentionam faptul ca aceasta este realizata din cea mai rezistenta sticla intalnita la un smartphone.

Un alt motiv pentru care telefonul este atat de special, este acela ca detine caracteristica sau mai bine spus standardul IP67, astfel ca telefonul este foarte rezistent atat la apa cat si la praf.

Camera foto principala a acestui model de la Apple, este de doar 12 mega pixeli, insa aceasta camera este una avansata, avand un senzor mai rapid si mai mare, un nou filtru de culori, pixelii sunt mai profunzi, iar functia de stabilizare optica a imaginii pentru fotografii si filme este mult mai reusita decat in cazul modelelor precedente.

Cat despre camera foto frontala, de 5 mega pixeli, aceasta vine cu functia “Modul Portret”, astfel ca utilizatorii au posibilitatea acum de a-si face cele mai clare selfie-uri. Deasemenea, aceasta camera frontala a telefonului, mai vine si cu functia iluminare portret, astfel ca pozele realizate cu aceasta camera vor fi similare cu cele realizate intr-un studio foto.

Procesorul A11 Bionic al terminalului iPhone 8, este fara discutie cel mai puternic, dar si cel mai inteligent procesor cu care a fost echipat un smartphone de la aparitia acestora pe piata, si pana in prezent. Procesorul are 4 nuclee pentru eficienta, acest procesor fiind cu aproximativ 70% mai rapid decat A10 Fusion.

Cei de la Apple, atunci cand au gandit acest telefon, au mers pe ideea “incarcare wireless pentru o lume wireless”, astfel ca telefonul se va incarca fara a mai fi nevoie de cablu.

Asadar, dupa cum se poate observa, putem aduce o multime de argumente pentru care se merita achizitionarea unui terminal iPhone 8.

Exista insa si anumite piese iPhone care dau rateuri in cazul acestui telefon, iar una dintre aceste piese, ar fi difuzorul, care poate reda sunete nedorite atunci cand volumul telefonului este la maxim.

Aceasta problema insa se poate remedia, fie printr-un update al sistemului de operare, fie prin inlocuirea piesei respective.

Alte probleme grave ale acestor telefoane nu putem spune ca sunt, iar aceasta problema cu difuzorul nu este intalnita la toate terminalele, asa ca putem spune ca totusi, terminalul iPhone 8 este unul pe masura asteptarilor.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply