Cum alegi gazduirea web?

Cum alegi gazduirea web?
Atunci cand intentionezi sa iti creezi un site sau un blog personal, sau atunci cand iti doresti sa lansezi un blog sau un site pentru afacerea ta, cu siguranta trebuie sa tii cont de doua aspecte foarte importante.

In primul rand, pentru a exista in mediul online trebuie sa alegi un domeniu, iar aici ar fi indicat sa alegi un nume de domeniu care sa fie usor de memorat si usor de pronuntat.

Totodata, numele de domeniu trebuie sa fie unul cat se poate de scurt, si cel mai important, trebuie ca domeniul sa reflecteze numele afacerii.

Ei bine, alegerea unui nume de domeniu cu siguranta nu reprezinta o misiune complicata, insa partea dificila de-abia acum incepe, pentru ca trebuie ales serviciul de gazduire web, dupa ce se alege numele de domeniu.

Un lucru este foarte sigur, si anume ca un site nu poate sa functioneze fara a fi gazduit, asa ca va trebui sa iti indrepti atentia spre o firma specializata in oferirea serviciilor de gazduire web.

Sa gasesti Gazduire Enterprise cu siguranta nu este greu, dat fiind faptul ca exista o multime de agentii si firme pe piata care ofera servicii de gazduire web. Partea complicata insa este aceea de a gasi o firma care sa iti ofere cele mai bune servicii de gazduire web.

De ce este atat de complicat sa gasesti o companie care sa iti ofere servicii foarte bune? Pentru ca existand un numar mare de asemenea agentii, va trebui sa culegi referinte despre fiecare agentie in parte, pentru a nu regreta apoi alegerea facuta.

Atunci cand intentionezi sa alegi o agentie de web hosting cu care sa colaborezi, trebuie sa te asiguri de faptul ca beneficiezi de suport tehnic 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Acest aspect este foarte important, dat fiind faptul ca se poate intampla ca din diferite motive site-ul tau sa intampine diferite probleme in orice moment.

In cazul in care insa alegi un web hosting cu suport tehnic 24 din 24, atunci cu siguranta nu ai de ce sa te ingrijorezi pentru ca specialistii se vor ocupa de site-ul tau in cel mai scurt timp posibil.

Totodata, atunci cand vrei sa iti alegi pachetul de gazduire web, in cazul in care ai de gand sa optezi pentru gazduire shared, trebuie sa te interesezi despre numarul utilizatorilor cu care vei imparti resursele serverului.

Daca vei opta pentru acest pachet de gazduire web, cu siguranta nu vei avea acces asupra serverului, ceea ce te va putea nemultumi. In acest caz, fie vei putea sa iti indrepti atentia spre un server VPS, fie iti vei putea alege un pachet de gazduire dedicata.

Cat despre firmele existente pe piata, ar fi bine sa culegi referinte inainte de a semna un contract cu o anumita agentie.

Asadar, atunci cand vrei sa iti creezi propriul site, mai intai de toate trebuie sa iti alegi un domeniu, apoi un pachet de web hosting, dupa care vei putea sa lansezi site-ul. Pentru ca acesta sa aiba un trafic foarte mare, va fi nevoie sa fie foarte bine optimizat.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply