Care sunt preturile corecte pentru optimizarea SEO?

Cei care detin un site sau un blog personal, cu siguranta isi doresc sa aiba un trafic din ce in ce mai mare, insa acest lucru este destul de greu de realizat, mai ales in cazul in care atat blogul, cat si site-ul sunt recent lansate.

Pentru a avea insa un trafic mai mare, fie ca discutam despre bloguri personale sau despre site-uri care apartin firmelor, proprietarii acestora trebuie sa caute cat mai rapid seo Braila, si sa inceapa sa colaboreze in acest sens cu o companie renumita de pe piata.

Indiferent ca discutam despre proprietarii blogurilor, sau despre antreprenori care au de gand sa foloseasca optimizarea seo ca si strategie de marketing pe internet, principala lor intrebare va fi legata de ce preturi se percepe pentru optimizarea seo.

Este foarte important de precizat faptul ca o campanie de optimizare seo poate sa aiba preturi diferite de la caz la caz, de la o firma la alta, iar pretul va fi stabilit in functie de cativa factori foarte importanti.

In primul rand, conteaza foarte mult volumul de munca, atunci cand se stabileste pretul pentru optimizarea seo. Acest volum de munca depinde foarte mult de complexitatea campaniei seo.

In cazul in care se opteaza pentru servicii complete seo, sau doar pentru o anumita categorie de servicii, pretul va fi diferit.

Se poate intampla ca anumiti clienti sa isi creeze ei articolele necesare la indrumarea specialistilor seo, iar specialistul seo sa ii ajute chiar sa isi obtina singuri backlinkurile. Este iarasi important de mentionat faptul ca daca un site este foarte complex, atunci volumul de munca va fi mai mare.

Concurenta din mediul online al clientului poate reprezenta iarasi un factor foarte important in functie de care se va stabili pretul unei campanii de optimizare seo. Cu cat client are planuri si obiective mai marete, cu atat se va mari si volumul de munca, dar va creste si pretul campaniei de optimizare seo.

Domeniul de activitate al clientului reprezinta deasemenea un alt factor important in functie de care se stabileste pretul pentru optimizarea seo. Exista pe piata anumite domenii care sunt usor de promovat, dar exista si domenii greu de promovat, precum domeniul adult sau domeniile foarte tehnice. In aceste cazuri, se va percepe un pret mare pentru o campanie seo.

Un alt factor important care contribuie la stabilirea pretului este reprezentat de know -how si experienta.

Este important de precizat faptul ca anumiti clienti si-ar dori sa poata sa plateasca pretul unei campanii de optimizare seo in functie de rezultate. Specialistii in acest domeniu afirma faptul ca nu este imposibil ca tu ca si client sa platesti la rezultat, insa o asemenea colaborare te va costa mult mai multi bani, decat o colaborare unde vei plati costul optimizarii in functie de raportul volum/calitate.

Asadar, in incheierea acestui articol, este important de amintit faptul ca procesul de optimizare seo nu are un pret standard, ci poate sa fie diferit de la caz la caz, in functie de acesti factori pe care i-am amintit anterior.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply