Idei si sfaturi de SEO pentru anul acesta

Idei si sfaturi de SEO pentru anul acesta
Motorul de cautare local inevitabil

Cautarea locala continua sa progreseze, ceea ce implica adoptarea unei strategii SEO pentru SEO local. Nu uitati sa includeti cuvintele cheie directionate spre oras si in jurul magazinului dvs. fizic daca compania dvs. are unul.

Protocolul HTTPS si certificatul SSL, o obligatie?

Asigurati-va site-ul dvs. prin trecerea acestuia in HTTPS cu certificat SSL este esential astazi, mai ales daca colectati date sensibile! Google va poate acorda un “bonus de SEO” daca nu intarziati. In caz contrar, este posibil sa pierdeti vizitatorii pe site-urile securizate.

Incepem sa folosim protocolul HTTPS ca factor de pozitionare. Deocamdata, acest indicator are o greutate foarte mica, iar acest lucru permite timp pentru webmasteri sa treaca la HTTPS.

Aplicatiile mobile au intotdeauna succes

Cu nici o legatura directa cu optimizarea SEO pentru 2017, aplicatiile mobile sunt inca in “trend”, sunt foarte populare pentru tineri.

Prioritatile Google, impactul asupra SEO pentru anul 2018?

Echipa de analiza a Cautarii pe Google vizeaza mentinerea cat mai relevanta a rezultatelor cautarii. Aceasta presupune ca Google sa combata zilnic spam-ul care polueaza indicele motorului sau.

Jurnalistii, Danny Sullivan si Barry Schwartz, au intrebat Gary Illyes, Webmaster Trends Analyst la Google din Zurich, in ce domenii pentru webmasteri si SEO ar trebui sa investeasca.

Fara alte explicatii, Google Gary Illyes prezinta cele 3 prioritati SEO pentru anul 2018:

Invatarea motorului

Exista atat de multe articole cum sunt si cele de pe Seo Accounts unde poti invata tot ce ai nevoie pentru ca lucrurile sa mearga perfect astfel incat sa intelegi si cum functioneaza motorul de cautare.

Machine Learning este una dintre componentele algoritmului Google, la fel ca filtrele Panda si Penguin sau RankBrain. Chiar daca invatarea algoritmului castiga importanta, nu va inlocui nucleul algoritmului Google, si uneori lucrurile pot sa o ia razna chiar si atunci cand crezi ca faci totul perfect.

Pentru a justifica machine learning si a satisface utilizatorii din ce in ce mai pretentiosi de Internet, Peter Norvig, directorul de cercetare Google, a declarat intr-un interviu:

Google trebuie sa fie “inteligent” in sensul ca trebuie sa inteleaga nevoile utilizatorului, pentru a-l ajuta sa isi construiasca cunostintele despre lume.

Cresterea algoritmului Machine Learning in Google va avea urmatoarele efecte:

O crestere a importantei acordate calitatii continutului,

Evidentierea site-urilor care ofera o experienta buna pentru utilizatori.

In scopuri de afaceri, invatarea prin masina permite analiza predictiva, modelele analitice pot “produce decizii si rezultate fiabile”.

Formatul Google AMP pentru dispozitive mobile

Formatul Google AMP va permite sa creati pagini Web usoare cu un timp de incarcare optim. Exista trei parti distincte in MPA:

AMP HTML cu restrictii pentru performante si extensii de incredere pentru construirea continutului bogat.

AMP JS este biblioteca pentru redarea rapida a paginilor HTML AMP.

Cache-ul Google AMP, care poate fi folosit pentru a servi pagini HTML AMP cache.

Un site responsive este imperativ pentru a fi corect vizibil pe smartphone-uri. Este potrivit site-ul dvs.?

Astazi un site web trebuie sa fie proiectat receptiv si sa se adapteze automat la rezolutia ecranului pe care este afisat.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply