Cele mai bune telefoane din lume, astazi

Cele mai bune telefoane din lume, astazi
Touchscreen-ul unui telefon reprezinta componenta-cheie prin intermediul careia utilizatorul interactioneaza cu lumea intreaga. Un astfel de touchscreen telefon poate fi achizitionat de pe MagazinGSM.ro, unul dintre cele mai bune magazine gsm din tara.

In cele ce urmeaza, vom prezenta cateva dintre cele mai bune telefoane din lume, la ora actuala.

Nexus 6

Cel mai bun telefon realizat vreodata de Google este si cel mai mare din istoria productiei sale. Iata cateva dintre specificatii. Nexus 6 este dotat cu sistemul de operare Android 5, are un display de 5,96 inci, o rezolutie de 2560 x 1440, memorie de 3 GB, capacitate de stocare de 32 / 64 GB, baterie de 3220 mAh, camera principala de 13 MP si cea secundara de 2MP.

Ultimul Nexus produs de Google este un telefon care se indeparteaza de uzualele „smartphone-uri super ieftine” si intra, mai degraba, in categoria asa-numitelor „phablets”. Vestea buna este ca ecranul este si el supraalimentat, o dimensiune masiva de 6 inci si o rezolutie QHD uimitoare.

Acest smartphone va primi mereu cele mai recente actualizari pentru sistemul de operare, iar display-ul extraordinar, specificatiile premium si utilizarea excelenta a sistemului de operare Android 5.0 Lollipop il fac sa fie, in prezent, una dintre cele mai bune „phablet”. Nu este deloc ieftin, dar este cel mai bun Nexus realizat vreodata. Si, cand te gadesti la asta, nu va fi nevoie sa tii de bani, intrucat vei avea nevoie de ambele maini pentru a apuca acest „monstru”.

Sony Xperia Z3

Folosind doar cateva cuvinte, acest smartphone poate fi caracterizat drept un telefon solid, cu un ecran bun si o durata de viata a bateriei excelenta. Sony Xperia Z3 prezinta Android 5, un display de 5.15 inci, o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, 3 GB memorie, capacitate de stocare de 16 / 32 GB, baterie de 3100 mAh, camera principala de 20.7 MP si cea secundara de numai 2.2 MP.

Sony Xperia Z3  este un telefon care ofera cea are mai bun Sony. Ecranul este unul dintre cele mai luminoase si chiar beneficiaza de tehnologia Bravia, iar durata de viata a bateriei face de ras un numar destul de consistent de alte smartphone-uri cu pretentii. Totusi, ne asteptam la ceva mai mult de la camera, ramele negre de deasupra si de dedesuptul  ecranului ruineaza oarecum estetica, insa abilitatea de a juca de la distanta jocuri pe PS4 compenseaza orice minus.

iPhone 6 Plus

Primul telefon cu ecran mare realizat de Apple este o „nebunie”. iPhone 6 Plus vine cu sistemul de operare iOS 8, un ecran de 5.5 inci cu o rezolutie de 1920 x 1080, memorie de 1 GB, capacitate de stocare de 16 / 64 / 128 GB, baterie de 2915 mAh, camera principala de 8 MP si cea secundara de 1.2 MP. Pe scurt, iPhone 6 Plus reprezinta versiunea mai mare a lui iPhone 6.

Insa Apple a facut mai mult cu prima sa „phablet”, crescand unele specificatii pentru a compensa pretul mai ridicat. Ecranul este Full HD si reproduce culorile intr-un mod uimitor. Camera din spate dispune de stabilizare optica a imaginii, astfel incat imaginile sunt mai precise si mai luminoase.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply