Cum sa ai un confort cat mai mare in casa ta?

Cum sa ai un confort cat mai mare in casa ta?Confortul locuintei tale este unul dintre cele mai importante lucruri, de aceea Salus Controls, iti vine in ajutor cu solutii inteligente cand vine vorba de consumul de energie.Termostatele inteligente te ajuta foarte mult in aceasta privinta, mai ales in sezonul rece.

Poti gasi acum numeroase modele care se potrivesc cu tipul centralei termice pe care o ai in locuinta ta. Un termostat inteligent include multe functii ce pot fi utilizate oricand pentru a optimiza pe cat de mult posibil consumul de energie din propria ta locuinta.

El se poate instala destul de usor si este solutia perfecta in orice tip de casa, indiferent de suprafata acesteia. Termostatele inteligente iti aduc numeroase beneficii care asigura confortul in casa ta.

Tot ceea ce trebuie sa stii la instalarea unui termostat inteligent este inclus in cartea tehnica a dispozitivului sau poti apela oricand la asistenta din partea Salus. Vei avea mereu de castigat datorita acestuia si vei putea face economiile pe care tu le doresti, astfel incat bugetul familiei tale sa nu sufere prea mult.

Cheltuielile pe care le poti avea in timpul iernii sunt destul de mari deoarece o centrala porneste de fiecare data cand primeste o cerere de caldura de la termostat. Exista si termostate mai ieftine cu radiofrecventa, care se dovedesc utile si te ajuta sa economisesti destul de mult, insa nu sunt la fel de eficiente ca cele inteligente.

Aparatele de racire sau cele de incalzire consuma aproximativ jumatate din energia totala consumata in casa ta, iar ele trebuie sa fie cat mai performante pentru a oferi cele mai bune rezultate la un consum cat mai bun pentru bugetul familiei tale.

Un termostat inteligent permite un control mult mai bun al functiilor sale si a ceea ce se intampla in locuinta in privinta climatizarii. Un termostat inteligent scoate din ecuatie greseala umana deoarece el corecteaza orice fel de greseli ai putea face tu la un moment dat la reglarea lui.

Atunci cand iesi din casa sau esti plecat pentru mai mult timp, el poate detecta acest lucru si actioneaza in consecinta, astfel incat consumul de energie sa fie cat mai mic in propria ta casa.

Datorita aplicatiei instalate pe smartphone sau tableta, ai acces oricand la temperatura din locuinta ta. Astfel, te asiguri ca totul functioneaza conform nevoilor tale atunci cand tu nu esti acasa sau cand acolo sunt alte persoane care nu au posibilitatea sa faca modificarile de temperature direct de pe termostat.

Vei putea modifica temperatura de oriunde ai fi, atat timp cat ai acces la  Wi-Fi, direct de pe telefon.

Fii in pas cu tehnologia, alegand cele mai bune solutii de control a energiei termice. Investesti in confortul familiei tale, economiseste bani si energie!

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply