Cum se face repatrierea decedatilor din Italia?

Dupa revolutia din anul 1989, o multime de cetateni romani au ales sa paraseasca tara, si au plecat care incotro, in speranta faptului ca printre straini le va fi mai bine, ca vor putea sa realizeze lucruri importante in viata, iar apoi poate intr-o zi se vor intoarce acasa.

Unii dintre cei care au ales sa plece printre straini, au reusit sa obtina tot ceea ce si-au propus, altii s-au intors mai repede acasa decat si-ar fi dorit, dar cel putin au linistea sufleteasca pentru ca au incercat.

Au existat insa odata cu trecerea timpului si cazuri nefericite in care romanii plecati la munca in strainatate au murit intr-o tara straina. Putem da drept exemplu Italia, pentru ca este cea mai indragita tara de catre romani.

Cei mai multi dintre romanii plecati in strainatate se afla in Italia, aceasta tara fiind destul de aproape de Romania, si avand o limba asemanatoare cu limba noastra.

Dintre romanii care au ales sa plece la munca in aceasta tara, foarte multi si-au pierdut viata din diferite motive, si au lasat astfel in urma lor familii pline de durere si de suferinta.

Ei bine, familiile celor care si-au pierdut viata in Italia, cu siguranta trebuiau sa se decida rapid daca au de gand sa opteze pentru transport decedati Italia, sau daca sa isi ingroape decedatii in Italia.

Multe familii au ales sa isi ingroape decedatii in Italia dat fiind faptul ca serviciile de repatriere decedati sunt destul de costisitoare. Daca stam insa sa discutam despre toti pasii necesari unei repatrieri decedati, atunci cu siguranta putem spune ca firma care se ocupa de repatriere isi merita banii.

Au existat si familii care au cautat firme care presteaza servicii de transport funerar international si repatriere decedati, pentru ca si-au dorit sa isi ingroape membrii familiei decedati, acasa in Romania.

Familiile indoliate de regula contacteaza mai multe astfel de firme, pentru ca fiecare firma are tarifele sale, iar cum o repatriere decedati costa multi bani, in cazul unor diferente semnificative privint pretul, cu siguranta familile vor opta pentru cele mai ieftine servicii.

De precizat este faptul ca o repatriere decedati din Italia, la fel ca din orice alta tara nu se poate face pana in momentul in care reprezentantii firmei de transport decedati nu intra in posesia tuturor actelor necesare pentru repatriere.

Deasemenea, un transport funerar internatiola, din Italia sau din orice alta tara se poate face numai dupa ce se obtine pasaportul mortuar necesar pentru un asemenea transport.

Aici trebuie precizat faptul ca de regula familiile indurerate aleg sa le permita reprezentantilor acestor firme sa se ocupe de obtinerea tuturor actelor si a tuturor autorizatiilor necesare pentru un astfel de transport funerar.

Nu in ultimul rand, trebuie precizat faptul ca un astfel de transport nu se poate face in orice conditii. Pentru a se putea efectua un transport funerar international, este necesar un sicriu special din zinc. Fara acesta nu se poate transporta o persoana decedata dintr-o tara in alta.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply