Anvelopele Cargo de vara concepute scopului comercial

Anvelopele Cargo de vara concepute scopului comercialDaca in cazul alegerii unui cauciuc de vara pentru un autovehicul obisnuit lucrurile stau destul de lejer, procesul bazandu-se pe dimensiunile maxime determinate ale jantei ca ulterior in functie de caracteristic jantele sa poata fi anvelopate, in cazul anvelopelor tip cargo este necesara atentia sporita la detalii ce tin de conditiile de incarcare.

Anvelomag.ro are solutiile potrivite in ceea ce priveste anvelopele de vara cargo. Aceste anvelope au ranforsari suplimentare, ce se reflecta in intr-un indice de incarcare mai mare. Pe langa aceasta se adauga faptul ca si greutatea cauciucurilor va creste direct proportional cu sarcina de incarcare.

Cauciucurile de vara Cargo sunt concepute scopului comercial, in speta transportului de marfuri, iar  echiparea autoutilitarelor cu aceste pneuri creste stabilitatea si aderenta fata de suprafata de rulare pe timp de vara, ceea ce duce la o exploatare normala a autoutilitarei, chiar si in conditii de utilizare intensa.
Dintre modelele pe care le regasim pe site-ul www.anvelomag.ro, cauciucurile de vara cele mai populare, cu caracteristici deosebite ce pot fi mentionate sunt urmatoarele: Hankook Ra08 de 155 mm latime, Dunlop Lt 30 – 165 mm, Michelin Agilis 51- 205 mm.

Ca produs vedeta in materie de anvelope de vara Cargo, se desprinde cu lejeritate modelul Continental Vanco 2 255/55R17 118R. Anvelomag.ro este printre putinele magazine de profil care poate pune la dispozitia clientilor acest tip de anvelope. Asa cum reflecta foarte clar denumirea, produsul se incadreaza la un indice de viteza de 170 km/h, litera R fiind specifica autoutilitarelor folosite in scop comercial si mai rar in cazul autoturismelor de teren. Aceasta inseamna viteza maxima la care anvelopa poate transporta greutatea de incarcare admisa mentionata (indice de sarcina) , in cazul produsului nostru 118= 1320 kg/ anvelopa. Acest lucru este foarte important datorita functionalitatii autoutilitarei si faptului ca o supraincarcare poate duce la riscul unei explozii in urma rularii. Produsul se desprinde de pe segmentul premium, destinat traficului si utilizarii intense.

Din gama Pirelli ne putem orienta spre Pirelli Chrono 235/60R17 117R, care este un produs cu caracteristici similare celui expus anterior, deosebirea fiind facuta in functie de producator, dimensiune si de indicele de sarcina care, in acest caz va scadea la 1285 kg/ anvelopa. Acest lucru se datoreaza si datorita diferentelor de latime, in cazul pneului din gama Pirelli aceasta fiind de 235 mm, ceea ce duce la un raport de 60% intre inaltimea sectiunii si latimea acesteia.

Ca produs recomandat de catre specialistii magazinului online Anvelomag.ro, din categoria de cauciucuri vara cargo ce indeplinesc raportul calitate- pret, este cauciucul de vara Dunlop Lt30 165/70R14 89R, un produs ce reuneste o marca de renume in domeniul anvelopelor cu caracteristici tehnice deosebite de securitate si durabilitate.

Siguranta persoanelor inainte de toate, dar si a marfurilor transportate pe baza autoutilitarelor cargo sunt aspecte foarte importante, astfel incat este indicat sa faceti o revizie periodica a anvelopelor pentru a repera din timp anumite defectiuni datorate uzurii si utilizarii intensive. Si, daca totusi va hotarati sa faceti o schimbare, Anvelomag.ro ofera acum livrarea gratuita in cazul cauciucurilor de vara.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply