Puterea de prezicere a unui suporter adevarat

Puterea de prezicere a unui suporter adevaratToti stim ca barbatii sunt atrasi de pariurile sportive. Barbatilor le place sa vada meciuri live si sa traiasca cu intensitate emotiile date de fazele importante ale competitiei sportive.

Aceste emotii sunt cu atat mai intense cu cat ai investit o anumita suma de bani in pariuri sportive. Pentru multi e plictisitor doar sa priveasca un meciuri online live. Pariurile sportive fac urmarirea meciului mai antrenanta.

Oamenii pariaza atunci cand vad meciuri live acum din mai multe motive. Unul dintre ele ar fi increderea pe care o au intr-o anumita echipa. Daca gradul de incredere este foarte mare in echipa, sau in concurentul pe care il prefera, atunci ei ajung sa parieze. Nimeni nu pariaza crezand ca va pierde. Toata lumea pariaza cu increderea ca va castiga.

Un alt motiv pentru care oamenii aleg sa parieze reprezinta venitiurile castigate din pariuri. Multi ajung sa castige sume importante de bani si castigand sunt motivati sa joace in continuare. Motivele pot fi numeroase, la fel si castigurile. Important e sa pariezi cu incredere, constant si sa nu te descurajezi atunci cand se intampla sa mai si pierzi.

Din vechime oamenii erau atrasi de pariuri. Ei pariau pe luptatorii favoriti in luptele din arena, bucurandu-se atunci cand luptatorul favorit castiga si intristandu-se atunci cand el era invins. Chiar si domeniul matematicii are legatura cu pariurile. Vorbim de teoria probabilitatilor (secolul al XVII – lea), care a fost studiata in urma problemelor de probabilitate intampinate de Blaise Pascal și Pierre Fermat, probleme ridicate de jocurile de noroc.


Pariurile sporive nu sunt insa considerate legale in toate tarile din lume. In Statele Unite ale Americii, spre exemplu, exista o lege din 1994 care interzice pariurile pe intreg teritoriul cu exceptia a trei state si anume: Delaware, Nevada si Oregon. Acest lucru nu este insa la fel si in Europa. In Europa, pariurile sportive sunt privite ca un hobby si sunt considerate o activitate cinstita.

Suporerii sunt increzatori in prezicerile pe care le fac si sunt dispusi sa dea bani pe pariuri sportive deoarece ei au incredere in favoritii lor. Acest lucru, de cele mai multe ori creste si interesul persoanei care pariaza pentru echipa respectiva.

Pariurile sportive pot fi de mai multe feluri. Pariurile live, spre exemplu, sunt acele pariuri care se desfasoara in timp real. Oamenii vad meciuri live si pariaza exact atunci cand se desfasoara competitia respectiva. Alte tipuri de pariuri sunt cele clasice, cunoscute foarte bine de toata lumea. Oamenii pariaza pe echipa sau sportivul preferat inaintea evenimentului, apoi, in urma rezultatului obtinut la sfarsitul competitiei vad daca au castigat sau au pierdut. Alte tipuri de pariuri sunt cele cu handicap, de total sau cu valoare.

Vreti sa va incercati norocul la pariuri? Vreti sa va bucurati de cat de bun sunteti la prezicerea unui rezultat? Vreti sa castigati bani in urma incredreii in echipa sau sportivul preferat?

Site-ul www.meciuriliveonline.ro este solutia ideala. Aici puteti paria pentru toate categoriile sportive care va intereseaza si veti gasi de asemenea si multe alte lucruri interesante legate de sportul din intreaga lume.


Alte stiri actuale :

1. Insula PIRATILOR din fotbal! Cea mai NEBUNA echipa din Europa
2. Contra e încântat după victoria cu Swansea: “Asta e adevărata Petrolul”
3. E oficial, Țucudean s-a întors la Dinamo: “Cu puțină răbdare, vom reveni sus, acolo unde ne este locul”
4. Piovaccari le-a spus italienilor cum se simte la două luni după ce a semnat cu roş-albaştrii

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply