De ce trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa creezi un blog personal?

De ce trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa creezi un blog personal?In cazul in care de mai mult timp te tot gandesti ca ai vrea si ca ti-ar face placere sa ai un blog personal, cu siguranta ar cam trebui sa iei initiativa si sa iti creezi un blog, sau daca nu ai cunostinte in domeniu, sa ceri ajutorul cuiva care iti poate crea un blog personal.

In situatia in care nu vrei sa ceri ajutorul unei persoane cunoscute, cu siguranta vei gasi mai multe ghiduri online, in care iti vor fi prezentati toti pasii necesari petnru crearea unui blog.

Va trebui ca toti acesti pasi sa ii urmezi cu sfintenie, pentru ca in ciuda faptului ca este un lucru aparent simplu, crearea unui blog se va dovedi a fi o misiune complicata pentru tine, mai ales in conditiile in care nu ai mai avut de-a face cu un blog personal.

Daca vei urma cu sfintenie ghidurile de creare a blogurilor, si daca vei respecta pasii necesari si vei folosi uneltele potrivite, chiar daca esti la inceput de drum, vei putea sa iti creezi un blog de invidiat, si vei putea sa postezi o multime de lucruri interesante, iar astfel vei avea traficul dorit.

Ei bine, pentru a incepe crearea unui blog, primul lucru pe care il vei avea de facut, va fi sa cumperi un domeniu, dupa care va trebui sa achizitionezi si o Gazduire Enterprise.

Acest lucru este ideal pentru ca doar asa vei avea autonomie. Vei avea si posibilitatea de a crea un blog pe o platforma gratuita, insa aceasta solutie nu este una recomandata, pentru ca daca iti vei dori sa te muti mai apoi, nu vei putea prelua continutul, iar domeniul nu iti va apartine.

Pe langa domeniu si gazduirea web, mai este foarte importanta si totodata necesara si instalarea temei dar si a plugin-urilor dorite, alese in functie de preferinte.

Alegerea temei potrivite pentru blog, va fi influentata in mod direct de publicul spre care vei dori sa te axezi mai mult.

Nisa blogului conteaza deasemenea foarte mult, in momentul in care ai de gand sa creezi un blog personal. Odata ce vei stabili care este scopul blogului, va trebui sa ai in vedere tipul de nisa pe care acesta se va axa.

In functie de nisa blogului, va fi axat continutul pe domeniul de activitate. Referitor la continutul blogului, acesta va trebui sa contina mereu articole interesante, scrise corect si ce este cel mai important, sa fie originale, pentru ca doar asa vor reusi sa capteze interesul.

Ei bine, incepand cu momentul in care blogul va fi gata, cu siguranta iti vei dori sa poti sa postezi tot felul de articole si de texte pentru ca blogul sa inceapa sa atraga vizitatori.

Ce conteaza foarte mult, este ca incepand cu momentul in care vei posta tot felul de articole si texte pe blog, va trebui ca acesta sa fie cat mai intens promovat, pentru ca doar asa traficul va incepe sa creasca foarte mult, iar tu sa ai numarul de vizitatori la care ai sperat.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply