Expozitia Internationala Frankfurt 2013

Expozitia-Internationala-Frankfurt-2013Daca esti pasionat de autoturisme nu se poate sa nu ai notate in calendar cateva date foarte importante, in speta cele aferente expozitiilor si saloanelor auto internationale, prilej cu care te poti pune la punct cu ultimele noutati din domeniul exponatelor pe 4 roti. Concurenta este mare, ideile par sa fie pe masura competitiei, iar efectul de uimire si surplus adrenalina este garantat. Unele modele puse in lumina reflectoarelor sunt concepte noi, inovatoare, altele sunt variante imbunatatite ale unor modele preexistente, toate insa sunt grupate sub acelasi acoperis gata sa uimeasca pe toata lumea si, de ce nu, sa atraga in permanenta noi clienti.

O astfel de bijuterie pe 4 roti, este o investitie majora ce trebuie protejata cu siguranta, incepand chiar cu anvelopele de care aceasta va beneficia. Nu trebuie neglijata importanta unor anvelope  iarna pentru sezonul rece si nici intretinerea constanta a acestora in restul anului, mai ales in cazul unor masini atat de luxoase si scumpe.

Pentru aceste considerente de protejare a investitiei, pe piata de profil din Romania, pe segmentul de anvelope de iarna, se califica pe primul loc magazinul online Anvelopeauto.net, ale caror modele de anvelope la preturi foarte accesibile le puteti gasi cu usurinta pe site:  www.anvelopeauto.net .

Expozitiile care se deruleaza pe parcursul unui an, precum Chicago Auto Show, Expozitia Internationala de la Geneva si Expozitia Internationala de la Frankfurt sunt locuri ce atrag vizitatori din intreaga lume, datorita extravagantei si luxului ce caracterizeaza prezentarea exponatelor. Daca editia anului 2013 a Salonului Auto de la Geneva ne-a adus in prim plan noutatile auto ale unor branduri celebre precum Audi, Aston Martin, Chevrolet, Ferrari sau Ford, un eveniment cu adevarat asteptat este Expozitia Internationala de la Frankfurt, care a ajuns la cea de-a 65-a editie si care se va desfasura in perioada 10-22 septembrie 2013. Acesta promite sa aduca cu mare fast noutatile din domeniul auto, precum noua serie i8 de la celebrul producator german BMW,  noul model Mercedes ML, sau mult asteptatul  Porsche 918 Spyder.

Desi prezentat deja publicului cunoscator, noul model Mercedes ML va fi adus sub cupola evenimentului german, fiind un SUV ajuns deja la a treia generatie, mult imbunatatit, atat din punct de vedere al designului interior cat si exterior. Noul Mercedes ML va fi oferit cu sistem de tractiune integrala si cutie automata 7G-Tronic Plus si se va regasi in 3 variante de motorizare. Baza de plecare va fi modelul ML 250 Bluetec cu un propulsor in 4 cilindri turbodiesel cu o capacitate de 2.1 litri (aproximativ 200 CP), mai apoi varianta V6 va veni cu un propulsor turbodiesel de 3 litri, conferind astfel o putere mai mare, mai exact aproximativ 250 CP, iar in cazul motoarelor pe benzina se va regasi varianta V6, cu 300 CP asigurati de catre propulsorul de 3,5 l.

Un motor pe benzina V8 si alte trei motoare electrice stau la baza sistemului de propulsie al unui bolid ce-si va face de asemenea intrarea fastuoasa la Expozitia Internationala de la Frankfurt in luna septembrie a acestui an. Este vorba despre lansarea oficiala a modelului Porsche 918 Spyder, un model al carui motor poate dezvolta pana 550 CP, fara a pune la socoteala influenta celor trei motoare electrice anterior mentionate, prin a caror folosire s-ar asigura pana la 700 CP. Deoarece conceptul este cunoscut inca de acum 3 ani, acesta fiind prezentat la Salonul Auto de la Geneva in anul 2010, marea lansare ar putea debuta in anul 2013 chiar cu o vanzare de produse, dat fiind faptul ca bolidul s-a lasat cam mult asteptat.

Aceasta expozitie este considerata a fi una dintre cele mai ample de profil, datorita faptului ca aceasta reuneste nu numai expozanti din domeniul autoturismelor de pasageri, ci si pe cei din domeniul vehiculelor comerciale usoare, al vehiculelor comerciale grele, remorcilor sau semiremorcilor, autobuzelor sau autocarelor, precum si expozanti din domeniul producerii de accesorii sau componente. Nu ne ramane decat sa asteptam rabdatori sosirea toamnei si eventual, daca ne permitem, sa strangem banii necesari achizitionarii unor astfel de masini ca cele prezentate in cadrul expozitiei.

Alte articole :

1.Volkswagen Polo, facelift pentru 2014, primele imagini
2.Images: Nissan at the Geneva Motor Show 2013
3.Will Tesla Have To Give Up And Let Dealers Sell Its Cars?
4.Villa d’Este 2013: McLaren P1

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply