Gandeste ca un agent de pariuri!

Gandeste ca un agent de pariuri!Fiecare parior cu o oarecare experienta stie ca biletul zilei (denumire generica data unei selectii de meciuri dintr-o anumita zi sau perioada) poate constitui un avantaj real in alegerea celor mai bune meciuri pentru crearea unui bilet castigator.

Biletul zilei, diferitele ponturi postate pe siteurile de profil, statisticile, toate contribuie la o buna strategie atunci cand vine vorba de pariurile sportive.

Cum fac casele de pariuri bani?

Sansa oricarui rezultat variaza de la 0 la 100 % sau de la 0 la 1. Fiecare eveniment sportiv poate avea mai multe rezultate. De exemplu, la un meci de fotbal poate castiga prima echipa, cea de-a doua sau poate iesi un rezultat de egalitate. Fiecare rezultat are o probabilitate.

Suma probabilitatilor tuturor rezultatelor este intotdeauna 100 %. Expertii caselor de pariuri sunt solicitati sa estimeze probabilitatea fiecarui rezultat pe cat de bine posibil. Pentru a estima probabilitatea, expertii caselor de pariuri utilizeaza:

–    Statisticile jocurilor anterioare ale fiecarei echipe;
–    Lista jucatorilor accidentati;
–    Nivelul de motivare a echipei si a fiecarui jucator in parte;
–    Relatiile construite in interiorul echipei intre jucatori, dar si intre jucatori si antrenor;
–    Situatiile privind viitoarele transferuri ale unor jucatori la alte echipe sau venirea unor jucatori noi (toate aceste lucruri pot afecta moralul intregii echipe);
–    Obiectivele pe care echipa le are in fiecare competitie; acestea trebuie privite intotdeauna ca parte a meciului;
–    Tara, orasul, stadionul pe care va avea loc meciul (pe baza acestui lucru, trebuie luate in considerare si urmatoarele: durata meciului, agresivitatea fanilor si nivelul de sustinere al acestora etc.);
–    Loialitatea arbitrilor delegati la meciul respectiv;
–    Prognoza meteo la momentul inceperii evenimentului, precum si multi alti factori.

Dupa ce toata aceasta analiza este realizata de catre expert, casa de pariuri afiseaza probabilitatea pentru fiecare rezultat al evenimentelor sportive. Trebuie in continuare sa cuantifice de la 0 la 1 (50 % = 0.5, 30 % = 0.3, 7 % = 0.07). Dupa aceea, unitatea (1) este impartita la valorile de probabilitate si sunt obtinuti coeficientii. De exemplu, pentru 50 %, raportul este: 1 / 0.5 = 2.0, pentru 30 %,  1 / 0.3 = 3.33, iar pentru 7 %, 1 / 0.07 = 14.29.

Coeficientii rezultati sunt aliniati in functie de rezultatele evenimentelor. In cazul in care cotele sunt definite corect, casa de pariuri nu mai conteaza. Acest lucru se datoreaza faptului ca, daca foarte multi pariori vor juca acelasi meci, rezultatul va fi distribuit in mod egal: prima echipa sa castige toate celelalte meciuri, o remiza va avea loc in 3 din 10 meciuri, iar echipa a doua sa castige de 7 ori din 100. Insa, in cazul in care, coeficientii sunt calculati corect, castigurile nu vor depasi niciodata suma de bani destinata pentru toate rezultatele aceluiasi eveniment.

O exceptie poate fi doar cazul de la casa de pariuri cand o suma mare de bani este plasata pe un singur rezultat. Pariorii profesionisti observa in mod constant situatiile in care coeficientii variaza in linie aproape de inceputul meciului. Acest lucru se datoreaza faptului ca expertul casei de pariuri ajusteaza linia din cauza ca pentru un anumit rezultat s-a pariat mai mult decat pe altul.

Pentru a vedea biletul zilei precum si alte ponturi accesati http://www.e-pariuri.ro/biletul-zilei/ .

Alte stiri actuale :

1. Cel mai MARE câştig la PARIURI în România. BILET INCREDIBIL
2. A câştigat la pariuri sportive leafa pe un an, cu un bilet de 1 leu
3. Etapa 21 debutează cu două meciuri TARI!
4. Un român a cîștigat o sumă fabuloasă, dar casele de pariuri refuză să plătească! Motivul e HALUCINANT

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply