HP prezinta noi laptop-uri de gaming – gama OMEN

HP prezinta noi laptop-uri de gaming – gama OMEN
Astazi, HP anunta actualizari ale gamei OMEN, care este marca lor de jocuri. Gaming-ul este inca un segment de mare interes in sfera PC-urilor, deci exista destula concurenta in acest segment, iar producatorii de PC-uri mai traditionali, cum ar fi HP, isi doresc cu siguranta bucatica lor din acest tort.

HP nu este strain de PC-urile de gaming, iar gama OMEN este mostenirea achizitiei lor a VoodooPC, inca din 2006. Cauti laptop refurbished ieftin? Intra pe DiablosComputer.ro.

Primul anunt este despre Compact Desktop XEN, care are un aspect destul de interesant pe desktop-ul de mici dimensiuni. Exista multe avantaje pentru desktopurile mai mici, mai ales daca sunteti tipul de persoana care trebuie sa il transporte din cand in cand, iar cu cele mai recente CPU-uri si GPU-uri, puteti potrivi o multime de computere intr-un dispozitiv mic acum. HP a impachetat OMEN X cu un GPU NVIDIA GTX 1080 overclocat din fabrica si un CPU quad-core Intel 7th generation, iar optiunile procesorului includ modele deblocate.

HP declara ca exista un spatiu termic suplimentar care sa permita utilizatorilor finali sa suprascrie sistemul pe cont propriu. Stilul interesant de design are ca si caracteristica principala faptul ca desktopul compact vine cu o statie de andocare inclusa si ofera baterii. HP vinde un accesoriu pentru rucsaci pentru a permite ca OMEN X sa fie folosit ca sistem VR autonom si portabil, iar statia de andocare va va permite sa o deconectati rapid de pe desktop-ul normal cu ajutorul tastaturii, mouse-ului si afisajului si sa-l conectati la VR.

Nu sunt sigur ca VR s-a ridicat pana acum la inaltimea astaptarilor oamenilor, dar, indiferent, acesta este un design destul de frumos, iar sistemul de racire a fost conceput pentru a evacua aerul fierbinte departe de corp, astfel incat VR sa preia acest lucru. OMEN X va fi disponibil din Iulie, la preturi incepand cu 2499 $, iar rucsacul HP incepe de la 600 $.

Pentru cei care doresc o experienta desktop mai traditionala, cu capacitatea de a face upgrade ulterior la componente PC standard, HP ofera si noul desktop OMEN. Acesta poate fi echipat cu pana la doua placi grafice, iar HP ofera atat solutii NVIDIA, cat si pe cele oferite de AMD.

Partea NVIDIA poate merge pana la cardurile SLI GTX 1080 Ti, iar daca mergeti cu AMD puteti obtine o configuratie Crossfire Radeon RX 580. Pe partea CPU, HP ofera atat procesoarele desktop Intel Core i5 si i7, inclusiv modelele deblocate, cat si procesoarele AMD Ryzen, un lucru excelent dupa parerea noastra.

Daca vrem sa pastram sistemul foarte rece, avem si o optiune de racire cu lichid, optionala. HP este, de asemenea, all-in pe stocare cu SSD-uri PCIe, sau SSD-uri plus HDD-uri pentru stocare suplimentara. Desktopul OMEN este disponibil astazi, incepand cu 900 de dolari.

Laptopurile HP OMEN primesc, de asemenea, o reimprospatare, atat cu OMEN 15, cat si cu OMEN 17, obtinand imbunatatiri majore. OMEN 15 poate fi configurat cu un Radeon RX 550 sau NVIDIA GeForce GTX 1060 cu Max Q. OMEN 17 mai mare, poate fi configurat cu un Radeon RX 580 sau GeForce GTX 1070.  Va fi un display optional UHD cu rata de reimprospatare de 60 Hz sau cu optiunea FHD G-SYNC de 120 Hz pe modelul NVIDIA sau un panou FHD FreeSync de 60 Hz pe modelul AMD. HP promoveaza usurinta accesului la HDD, SSD si RAM, daca aveti nevoie sa extindeti oricare dintre aceste componente. OMEN 15 va fi disponibil pe 28 iunie, incepand cu 999,99 $, iar OMEN 17 va fi gasit la pretul de 1099,99 $.

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply