Numeroase moduri in care te ajuta smartphone-ul tau Android

Numeroase moduri in care te ajuta smartphone-ul tau AndroidSmartphone-ul tau Android te poate ajuta in multe moduri sa te descurci mai bine in activitatea pe care o desfasori la serviciu sau in viata ta personala.

Cu ajutorul lui poti fi mai organizat, poti sa iti monitorizezi activitatea sportiva si sanatatea sau poti sa faci multe alte lucruri interesante pe care in trecut le faceai cu ajutorul unui calculator.Pentru gadgetul tau Android ai acum posibilitatea de a cumpara piese telefoane direct de pe internet.

Telefoanele Android sunt apreciate in special datorita flexibiliatii si versatilitatii lor. Acest lucru e dat de numeroasele aplicatii pe care utilizatorii le pot descarca si instala pe telefon din platforma Google Play, acolo unde ei gasesc atat aplicatii gratuite, cat si unele ce trebuie achizitionate de catre utilizatori.

Aplicatii pentru un somn linistitor

Cei care vor sa aiba un somn linistitor in fiecare noapte vor fi ajutati de telefon. Aplicatia Sleep as Android se asigura ca te odihnesti destul de mult si te va trezi atunci cand va determina perioada de timp de care ai nevoie sa dormi pentru a fi sanatos. Ea iti va spune si cand e timpul sa mergi la culcare, iar pe timpul noptii iti va monitoriza somnul. Telefonul isi poate da seama cand dormi adanc, cand ai un somn superficial sau cel de tipul REM.

Telefonul tau te va trezi pe masura ce iesi din somnul REM, astfel incat sa te poti trezi in mod natural. Utilizatorii pot urmari durata si calitatea somnului fiecaruia dintre ei pe un grafic alcatuit de aplicatie pe baza datelor obtinute in timpul noptii, de fiecare data cand te culci.  Tot pentru utilizatorii cu probleme de somn sau care vor sa se asigure ca dorm atat cat trebuie exista si aplicatia Do Not Disturb.

Ea are grija ca nimic sa nu te deranjeze atunci cand dormi, nici macar notificarile de pe retelele de socializare. Acest lucru nu e realizat de setarile telefonului tau mobil. Totul e usor de setat, iar interfata acestei aplicatii este una usor de folosit.

In schimb utilizatorii care vor sa aiba cu ei peste tot muzica preferata pot apela la serviciile aplicatiei Google Play Music. Ea ofera o experienta completa utilizatorilor care vor mai mult decat un player audio de la telefonul mobil.

Aceasta se integreaza foarte bine cu celellate aplicatii si servicii de care beneficiaza utilizatorul pe telefonul lui mobil Android. Cei care detin si un ceas inteligent vor interconecta dispozitivele si muzica de pe ele prin intermediul aplicatiei, programul de operare Android Wear fiind usor de folosit cu astfel de servicii de rulare a muzicii.

Astfel, prin intermediul Google Play Music, oricine poate edita melodiile preferate, isi poate crea playlisturile dorite alcatuite din cele mai bune melodii pe care le are si poate sincroniza totul cu platoformele iTunes si Android Wear. Alte alegeri de aplicatii ce pot fi facute in aceasta privinta sunt Spotify Music, Soundcloud si Tidal, ele fiind foarte utile pentru toti utilizatorii care vor sa aiba cu ei muzica dorita peste tot.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply