Stilizeaza-ti masina cum doresti

 Stilizeaza-ti masina cum dorestiObservi cu siguranta pe strazi acele masini infoliate cu tot felul de forme, culori si figuri si ti-ar placea si tie sa incerci. Desi mai ai prieteni care au masini, nu aduci niciodata vorba de asta, iar ei oricum nu stiu spre ce magazin sa te indrume.

La service-urile auto locale, de obicei, mecanicii nu se ocupa cu asa ceva. Exista doar locatii specializate care se ocupa cu infolierea auto. Exista producatorul Orafol, de care probabil ai auzit. Acestia se ocupa cu folii auto pe care le poti gasi aici.

Daca ai o masina a ta, este de inteles ca vrei sa ti-o personalizezi dupa bunul plac. Astfel ca infolierea auto este o solutie foarte buna daca te-ai decis sa mergi pe acest drum. Este o alegere inedita mai ales daca esti tanar; probabil parintii tai nu vor alege sa dea un plus de design masinii, spunand ca este pentru tineret. Dar ce stiu ei?

Exista o multime de modele din care ai de ales. Desi tu probabil stii deja in ce model de folie vrei sa iti colezi masina, nu strica sa mai arunci un ochi pe Internet sa vezi ce alegeri au mai facut si ceilalti. Foliile auto de diferite tipuri, din seria Oracal a cunoscutului producator Orafol, se remarca prin calitatea și stabilitatea dimensionala incredibila, fiind potrivite pentru inscriptionari si decoratiuni de tot felul.

Poti sa iti alegi modelul de folie autocolanta in functie de criteriile de aplicare specifice. Tehnologia este de inalta calitate, ceea ce inseamna ca nu se vor forma bule de aer dedesubtul foliei. Aerul care ramane sub folie poate fi usor indepartat printr-o simpla apasare cu racleta pe material.

Una dintre situatiile cu care se confrunta oamenii este aparitia bulelor de aer la cateva zile dupa colarea foliei, chiar daca autocolantul parea perfect intins imediat dupa ce a fost aplicat. Clientul tinde sa dea vina pe cei care au colat folia, iar colatorii dau vina pe folia autoadeziva. Cauzele problemelor pot fi prevenite. Pentru a elimina aceste riscuri, lasa folia imprimata la uscat minim 72 ore inainte de aplicare. Procesul de evaporare a solventilor este eficient daca folia este lasata la uscat intinsa.

In continuare urmareste un clip in care iti este demonstrat procesul prin care se coleaza un autoturism cu folii auto Orafol.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply