Sisteme de navigatie eficiente pentru masinile Audi

Sisteme-de-navigatie-eficiente-pentru-masinile-AudiA venit vara si probabil ca niciunul dintre noi nu isi mai poate stapani gandurile ce alearga intr-o goana nebuna spre mult asteptatul concediu. Fie ca vrem sa plecam la munte sau la mare, fie ca vorbim despre cateva zile libere sau despre un concediu veritabil de 2-3 saptamani, cu totii planuim echiparea masinii noastre cu toate cele necesare, astfel incat sa nu resimtim anumite lipsuri pe parcursul drumului, pana la destinatie.

Daca avem deja planuite locatiile si chiar daca stim drumul pana la acestea, este uneori recomandat sa avem in dotare si dispozitive de directionare, care pot aduce reale beneficii, atat la nivel de coordonare pe sosea, cat si ca mod placut de petrecere a timpului.

Ca si caz particular al acestor sisteme, este cel care vizeaza noile aparate de navigatie Audi , foarte benefice si practice dealtfel, disponibile pentru oricare dintre modelele binecunoscutei marci. Un astfel de sistem ne poate ajuta foarte mult in calatoriile noastre, mai ales in cazul in care nu suntem intrutotul familiarizati cu locatiile inspre care ne indreptam. Hartile de navigatie audi a3 pe care le pune la dipozitie site-ul specializat in acest domeniu www.navigatii-dedicate.ro , au acoperire de peste 80% din suprafata Romaniei, astfel incat putem utiliza aceste dispozitive fara teama ca ne-am putea rataci cumva.

Si mai important poate, este faptul ca putem regasi, in cazul unei cautari in mod punctual, nu doar strazile necesare in functie de nume, ci in mare parte si in functie de numarul aferent acestora.

Accesoriile de navigatie Audi beneficiaza de sistemul de dotare voce, precum si de seturi de instructiuni rutiere in limba romana, iar obiectivele mentionate includ centrele comerciale si benzinariile, care se dovedesc a fi foarte utile mai ales in cazul parcurgerii unui drum mai lung. Pentru ca beneficiaza de modalitati de amplasare foarte facile, aceste accesorii isi gasesc foarte usor locul in masina noastra, asigurand in acelasi timp unghiul necesar vizualizarii informatiilor parvenite prin intermediul acestora. Ecranul unor astfel de accesorii este de tip touchscreen tft digital, cu rezolutie high definition de 800 x 480, procesorul GPS este de 600 Mhz, iar dimensiunea ecranului este de 7 inch.

De asemenea, aceste accesorii sunt utile si la nivel de functii de divertisment si multimedia, aparatul avand incorporate diverse posturi de radio, cu diferite frecvente. Pentru iubitorii show-urilor de televiziune exista chiar si posibilitatea urmaririi posturilor TV preferate, prin intermediul functiei TV Tunner incorporata. In acest caz dispozitivul va necesa instalarea unei antene speciale. Daca dorim sa facem inregistrarea unor anumite imagini pentru care mai apoi sa beneficiem de optiunea de derulare inapoi, atunci e bine de stiut faptul ca accesoriul de navigatie mentionat permite si acest lucru, sistemele special destinate marcilor Audi avand posibilitatea instalarii unei camere video.

Pentru ca pomeneam la inceputul articolului despre modul placut in care iti poti petrece timpul destinat calatoriei avand la indemana un astfel de dispozitiv, poate nu multi stiu faptul ca acesta poate reda muzica, indiferent daca este vorba despre cea de la radio sau cea stocata pe un dispozitiv extern, concomitent cu indicatiile venite din partea ghidului de drum. Deasemenea aparatul beneficiaza de functia automute, care ne permite ascultarea indicatiilor de voce cu privire la trafic, direct in boxele autoturismului. Produsele pot fi conectate la retele de internet de tip WiFi, precum si la internet mobil 3G prin intermediul stick-urilor mobile.

Pare ca aceste sisteme sunt menite sa ofere un sofat confortabil, fara griji, astfel incat inca de la bun inceput calatoria sa fie una cat mai placuta. Sistemele audio sunt de cea mai buna calitate, iar imaginea este redata in parametri HD. In cazul in care avem nevoie de suport in ceea ce priveste anuntarea radarelor amplasate pe sosele sau a camerelor de supraveghere menite sa ne surprinda de cele mai multe ori gresind, aceste produse reprezinta in mod cert solutia cea mai utila. Date fiind aspectele mentionate, cred ca o vizita pe site-ul  www.navigatii-dedicate.ro este binevenita, astfel incat sa avem parte de concedii cat mai placute, lipsite de incidente, la bordul pretiosului nostru Audi, din oricare gama de modele ar face parte acesta.

,

Articole asemanatoare
1.  Sfaturi de la Politia de Frontiera Romana pentru vacante estivale
2.  Mio lansează două sisteme de navigaţie echipate cu TMC
3. Interfaţă nouă pentru magazinul Google Play
4.  Audi a câştigat cursa de 24 de ore de la Le Mans!

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply