Un mod inteligent de a investi banii – cumpararea unui apartament

Un mod inteligent de a investi banii - cumpararea unui apartament
Anii de boom imobiliar au fost urmati de perioade oscilante, cu suisuri si coborasuri, in prezent, simtindu-se existand o aparenta stabilitate a pietei imobiliare.

Noile tendinte ofera noi oportunitati de investitii, mai ales dupa o analiza atenta, ca sa stii iar dupa o analiza atenta vei sti cum sa actionezi, care este bugetul de care ai nevoie si bineinteles, randamentul investitiei. Este important sa stii ce, unde si cand sa cumperi, daca vrei sa faci o investitie profitabila.

O alegere buna pentru investitia in imobiliare este cumpararea unui apartament nou cu 3 camere in Bucuresti, pentru inchiriere. Daca ai bugetul necesar, o astfel de investitie iti asigura un venit constant pe termen lung.

Dar sa o luam cu inceputul rationamentului nostru.

Atunci cand te hotarasti sa investesti trebuie sa te informezi, sa cunosti trendul in inchirierile de apartamente, pentru ca investitia ta sa fie cat mai profitabila. Poti investi intr-o garsoniera sau intr-un apartament de 2 camere care, chiar daca sunt mai accesibile, nu-ti vor aduce niciodata randamentul scontat.

Cele mai cautate apartamente la inchiriere sunt apartamentele noi de 3 camere si 4 camere cu dotari si finisaje moderne. Apartamentele cu suprafete generoase si amenajari de lux au o adresabilitate nisata, , asigura un randament bun pentru pentru investitia ta si perioade contractuale mai lungi.

La fel de important este raspunsul la intrebarea, unde?

Locatia in care alegi sa investesti te poate ajuta sa cresti valoarea imobilului daca vorbim de o zona de interes imobiliar sau de una exclusivista.

Alege sa investeti in dezvoltari imobiliare cu potential de crestere, asa cum este ansamblul rezidential Greenfield, situat in sectorul 1, in proximitatea centrelor comerciale si de business din Baneasa, un colt de natura unicintr-o zona unica in Bucuresti, fiind inconjurat de padurile Baneasa si Tunari.

Este foarte bine sa investesti in perioade de stabilitate a pietei imobiliare. Vei achizitiona apartamentul si ulterior il vei inchiria la pretul corect. Intr-o piata stabila riscurile sunt reduse, evolutia este previzibila si iti vei putea usor planifica usor veniturile si cheltuielile generate de investitie.

Alege sa investesti inteligent, alege un aparament nou de 3 camere sau 4 camere in Greenfield, locatie aparte in peisajul bucuresteancarterul imbratisat de padure, o locatie preferata atat de cei care vor sa locuiasca intr-o zona curata dar si de chiriasii care vor sa fie aproape de punctele de interes, fie ca vorbim de job sau de timpului liber.

Esti hotarat sa investesti in Greenfield, sSolicita acum suportul unui consultant de vanzari Greenfield si vei fi sfatuit atat in vederea investitiei in vederea achizitiei cat si ulterior in gasirea chiriasilor!

Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044
Phone: +40 21.230.75.70/71/72

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply