Urmeaza calea laptelui, sanatoasa si gustoasa

Urmeaza calea laptelui, sanatoasa si gustoasaLaptele este un aliment pe care cu totii il recunoastem a fi sanatos, nutritiv, vitaminizant. Placut la gust acesta isi face cu usurinta loc la micul dejun, atat pentru persoanele adulte cat mai ales pentru copii si adolescenti.

Consumat ca atare ori in combinatii cu cereale sau prafuri de cacao, laptele reprezinta in acelasi timp si aliment si rasfat gustativ.

Fiind un produs care este consumat in cantitati mari, de catre persoane de toate varstele, laptelui trebuie sa ii fie acordata cea mai mare atentie, incepand cu ferma unde este colectat, pana la consumatorul final. In acest sens exista tancuri de racire lapte. Aceste instrumente sunt foarte sigure si sunt special concepute si construite ca sa pastreze laptele la temperatura sa optima, care este cuprinsa intre zero si plus patru grade celsius.

Ca si noutate, incepand cu acest an este lege aflata in vigoare ce se refera special la faptul ca daca vrei sa comercializezi lapte, esti in leglitate numai in cazul cand folosesti tancuri de racire lapte.

In functie de nevoi, exista mai multe tipuri de tancuri de racire lapte, ca si capacitate sau din punct de vedere al materialului din care au fost realizate. Pe web siteul http://tancurideracirelapte.blogspot.com  specializat exact pe aceasta ramura a industriei, se gasesc spre comercializare tancuri ce au capacitati de 100 de litri, 150 litri, 200 litri, 250 si respectiv de 300 de litri.

Marca ce se afla la comercializare se afla sub brandul Gardelina. Materialul din care acestea sunt confectionate este fie inoxul, fie aluminiul. Preturile de vanzare incep cu 5.500 de lei si ajung pana la 12.700 de lei, avand TVA-ul inclus. Sunt usor de folosit, au o alimentare normale, car e se face la 220 V, la o frecventa de alimentare de 50 Hz si o cantitate de energie consumata care este cuprinsa in intervalul 4 – 1,6 kW. Toate utilajele oferite spre vanzare au ca si caracteristica acesti parametrii.

Calitatea acestor bunuri este garantata si de serviciile oferite: personalul va ajuta sa alegeti tancul de racire cel mai potrivit pentru dumneavoastra, in functie de volumul de activitate pe care il aveti; transportul este realizat in mod profesionist incat totul sa se desfasoare in siguranta, iar acest serviciu este acordat gratuit; produsele comercializate au o garantie de doi ani de zile.

Exista si posibilitatea de a cumpara utilaje second hand, care se afla intr-o perfecta stare de functionare si care, de asemenea, sunt purtatoare de garantie si sunt transportate gratis.

In acest mod dumneavoastra va aflati in legalitate, sunteti beneficiarul unui bun de calitate, clientii dumneavoastra vor avea o si mai mare incredere in faptul ca laptele pe care li-l oferiti este sanatos si este perfect din punct de vedere igienico-sanitar, lucru extrem de important avand in vedere faptul ca in special copii sunt cei ce il consuma in mod regulat.

Aceasta incredere poate cu usurinta sa devina invitatia catre un numar si mai mare de noi clienti. Deci toata lumea are de castigat deoarece toti obtin cee ce doresc si au nevoie: dumneavoastra un utilaj performant, legalitate si clientela noua; clientii au siguranta unui produs proaspat si curat.

Alte stiri actuale :

1. DSP face noi achiziţii de lapte praf pentru sugari
2. Lapte integral sau lapte degresat? Care sunt diferenţele şi care este cel mai bun
3. Vor reuşi procesatorii de lapte să se asocieze?
4. Cum arată tânăra care a băut toată viaţa doar lapte, ceai şi apă
5. România este pe ultimele locuri în UE la consumul de lapte de vacă ambalat
6. Descoperire importantă pentru alimentaţia bebeluşilor: băieţii au nevoie de altfel de lapte decât fetiţele

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply