Cum sa reduci pierderile la pariurile sportive

Cum sa reduci pierderile la pariurile sportivePariurile sportive au devenit un hobby pentru cei impatimiti de competitiile sportive dar si o modalitate de a petrece timpul in agentii de pariuri si de a castiga bani.Unii chiar au posibilitatea de a se bucura de sume destul de consistente.

In momentul in care vorbim insa de sumele pierdute la pariurile sportive, majoritatea pariorilor sunt nemultumiti si vor sa isi imbunatateasca performantele dar si sa isi mareasca sansele de castig.

Pentru a deveni un mai bun jucator la pariuri in primul rand este nevoie de rabdare si disciplina.Fara aceste lucruri pariorul nu poate avea rezultate multumitoare pe termen lung.Diferentele intre un parior profesionist si un parior amator consta in strategiile folosite in pariere si in modul in care se face managementul banilor.

Tocmai de aceea orice parior care doreste sa aiba succes nu va paria niciodata pe o suma  mai mare decat aceea pe care si-o poate permite sa o piarda.Aceasta strategie este foarte importanta dar nu este  urmata de multi dintre jucatori.

Este bine ca pariorul sa isi stabileasca o suma maxima pe care si-o poate permite sa o piarda.Aceasta suma este indicat sa o depuna la mai multe agentii de pariere,iar in momentul in care se realizeaza un castig substantial pariorul sa retraga castigul lasand doar suma initiala.

Pariorii profesionisti recomanda ca pentru cresterea sanselor de castig jucatorul sa aleaga pariurile single sau cele cu cat mai putine meciuri in defavoarea celor cu combinatii multe de 4 sau mai multe meciuri.

Este indicat ca jucatorul sa parieze pe ceea ce cunoaste.Tocmai de aceea iti recomanda sa alegi cateva ligi si apoi sa aprofundezi informatiile si sa te specializezi pe ele.Daca vei incerca sa cunosti toate campionatele iti vei risipi energia.Cei care castiga cel mai mult pariaza pe ligile cunoscute si testate de ei.


De asemenea este indicat sa ai propriile criterii de selectie si sa le exersezi.Nu este bine sa te lasi influentat ci sa iti stabilesti criteriile pe baza analizelor facute de tine de-a lungul timpului si a experientei accumulate. Un criteriu deosebit de important este forma echipelor  si performantele lor in ultimele sase meciuri jucate.

De asemenea pariorii profesionisti iti recomanda sa pariezi pe cea mai buna cota.Tocmai de aceea e recomandat sa pariezi la mai multe agentii  iar castigurile iti pot creste cu pana la 20 % la pariurile single.

In ceea ce priveste modalitatea de plasare a pariului  este la alegerea ta.Te poti deplasa la o agentie cunoscuta de pariuri unde in timpul unei suete cu prietenii sa poti paria sau poti alege modalitatea preferata de multi dintre jucatori:pariurile online.

Astfel scapi de deplasarea la agentie ,nu mai esti obligat sa platesti taxa pe bilet solicitata la casele de pariuri traditionale,comision din castiguri si poti paria la orice ora si in orice zi a saptaminii.

In cazul in care te-ai hotarat sa alegi parierea online iti recomand sa intri pe www.agentiidepariuri.com . Acolo vei descoperi cele mai mari  agentii de pariuri Baia Mare din Romania,vei putea sa pariezi online in siguranta,sa retragi rapid sumele de bani castigate si sa te bucuri de placerea jocului.

Alte stiri actuale :

1. Ionuţ Negoiţă a jucat tenis cu Gigi Mulţescu
2. Cate aparate pentru pacanele sunt in Romania
3. Halep desfiinţată: “Cîştigă doar turnee neimportante”
4. Becali: „Vorbesc la Sevilla să vină Rusescu înapoi”
5. Piţi cere cele 7 milioane € sau neprogramarea Craiovei!
6. CALIFICARE! Steaua, a 7-a oara in grupele Ligii Campionilor! Stanciu si Piovaccari au marcat intr-un inceput PERFECT de meci! Legia 2-2 Steaua!

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply