Asistenta non-stop pentru problemele tale juridice

Implicarea intr-un accident rutier sau intr-o altercatie stradala nu reprezinta pentru nimeni o placere. Ba dimpotriva, situatia se poate agrava pentru tine, nu atat prin prisma posibilelor urmari de ordin fizic, ci mai ales de ordin jurdic. Caci, un astfel de eveniment neplacut iti poate aduce acuzatii dintre cele mai grave.

Din acest punct de vedere, nu putine sunt situatiile in care oameni aparent nevinovati ajung sa suporte pedepse grave, incepand de la amenzi penale usturatoare, pana la daune materiale si chiar pedepse privative de libertate.

Iar solutia apararii de unul singur in instanta poate avea consecinte dintre cele mai nebanuite pentru tine. Acesta este motivul pentru care site-uri precum avocatpenal.ro vin in sprijinul tau, tocmai in ideea de a diminua efectele juridice pe care implicarea intr-o fapta de natura penala le poate avea asupra ta.

De la un simplu alcooltest, la imense daune materiale

Sa presupunem ca ati fost implicat intr-un accident rutier. In lipsa unui avocat de drept penal, problemele pe care le poti dobandi pe parcurs sunt nenumarate. In primul rand, trebuie sa iti cunosti drepturile in astfel de situatii. O atitudine recalcitranta in fata politistilor poate atrage dupa sine acuzatia de ultraj, in vreme ce consemnarile din procesul verbal trebuie sa fie conforme cu realitatea.

Astfel, este bine sa stiti ca aveti posibilitatea de a refuza semnarea unui proces verbal de constatare, in cazul in care sunteti de parere ca precizarile sau constatarile de la locul accidentului nu corespund realitatii sau, cel putin, cu ceea ce ati vazut si simtit dumneavoastra in acele momente. De asemenea, prelevarea probelor biologice reprezinta un alt amanunt important.

Se stie ca un test pentru consumul de bauturi alcoolice cu rezultat pozitiv poate avea consecinte de natura penala, mai ales daca se depaseste o anumita limita a alcoolemiei.

Un avocat pe probleme penale va poate oferi solutiile cele mai potrivite astfel incat sa va aparati in fata legii cu cele mai potrivite arme, astfel incat sa aducecti in favoarea dumneavoastra argumente solide in fata instantei.

Mai mult, identificarea unor circumstante atenuante, precum si a unor detalii care sa demonstreze lipsa comiterii cu premeditare a unor fapte de natura penala va poate diminua acuzatiile si, implicit, sanctiunea din partea instantei.

Este si motivul pentru care echipa avocappenal.ro vine in sprijinul tau cu o echipa juridica bine pusa la punct, care va depune toate eforturile pentru ca tu sa ai parte de cea mai buna aparare posibila. De asemenea, o echipa de profesionisti va sta in permanenta la dispozitia ta, pe tot parcursul procesului juridic.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply