Vin sarbatorile, respecta padurea! De ce un brad artificial este mai bun decat unul real?

Vin sarbatorile, respecta padurea! De ce un brad artificial este mai bun decat unul real?
Mai este ceva timp pana la Craciun, dar trebuie sa incepi sa te ocupi de subiecte de Craciun. Astepti primul Advent sau poate ca nu trebuie? Exista clar o problema cu simbolul verde al Craciunului. Natural sau poate un brad artificial? Cu siguranta, ultima varianta si de ce? Afla argumentele oferite de echipa BraziCraciun.net in favoarea respectarii padurii si renuntarii la un brad natural si punerea omologului sau de lunga durata in camera ta de zi.

Nici nu stii pe unde a trecut timpul si Mosi si cadouri din ciocolata vor aparea pe rafturile magazinelor. Intr-o clipa, hiturile de Craciun vor fi la radio si vei incepe sa-ti dai seama ce cadouri vei cumpara . Un semn evident ca a sosit momentul sa ne ocupam de dilemele de Craciun. 

Cea mai fierbinte dileme se refera la pomul de Craciun. Mergi pe natural? Sau poate un modek de Craciun artificial reutilizabil? Desigur, cel parfumat, natural, are propriul sau farmec. Dar aducerea unui exemplar nou in fiecare an este un lucru rau pentru natura!

In continuare, vei regasi cateva argumente care arata superioritatea bradului artificial fata de cel natural, din padure. Inainte de a te hotari, citeste-le cu atentie.

Salveaza padurea!

De ce un brad artificial este mai bun decat cel real? Ei bine, pentru ca omenirea se apropie incet de aceasta linie rosie, subtire, in spatele careia exista o degradare ireversibila a mediului natural. 

Ai inceput sa economisesti apa, mergi la cumparaturi cu propria geanta, iar in magazin incerci sa alegi produse locale, nu cele importate din tari indepartate. Lozincile zero deseuri si amprenta de carbon nu mai sunt straine nimanui. Si poate ca aceste tendinte hipster nu prea te atrag, dar nu vrei sa simti asupra ta ochii taiosi ai vecinilor tai care merg cu bicicleta sau cu transportul public la serviciu.

Un brad artificial este o solutie la problema unui brad pentru mai multe sezoane. Dupa Craciun, impaturesti crengutele, il impachetezi intr-o cutie si le duci la mansarda. In anul urmator, vei evita cautarea frenetica a celui mai frumos exemplarMereu dragut, nu se estompeaza niciodata. 

Ceva diferit pentru toata lumea

Cauti brazi artificiali de lux cu latimea de doi metri sau poate o versiune mai mica pentru un apartament mic? Alegand un brad artificial, un ocean de posibilitati se deschide in fata ta. Toata lumea poate alege exact modelul care i se potriveste. Limitarile sunt practic inexistente.

Brazii artificiali seamana inselator cu pomii naturali. Totusi, acestea sunt mai rezistente la factorii externi si, in plus, pot fi modificate in diferite moduri.

Daca esti un fan al glamourului si al stilului modern, poti alege un pom de Craciun cu ace albe sau rosii. Pentru fanii traditiei si solutiilor clasice, exista un model de brad acoperit de zapada. Modelele subtiri pregatite pentru camere mici si inguste sunt uneori singura sansa de a plasa cel mai important decor in apartament. Un astfel de real, larg ocupa adesea prea mult spatiu. 

Alegand un pom de Craciun artificial, il poti potrivi in mod optim cu asteptarile tale. Nu trebuie sa iti faci griji ca este prea mic, prea mare, asimetric sau inclinat spre dreapta. Il vei alege exact pe cel care va fi perfect pentru casa ta!

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply