Avantajele consumatorilor la cumpararea de mobila la comanda

Avantajele consumatorilor la cumpararea de mobila la comandaExperienta unui client de achizitionare a unei piese de mobila la comanda poate fi asemanata cu cea a unui  gurmand care cauta o masa bogata de preparate din ingrediente cultivate pe plan local – pe scurt, este o alegere a stilului de viata.

Desi durata vizibila a produselor este destul de diferit, beneficiul consumatorului este comparabil. Clientul ttrebuie  tratat ca o persoana unica avand anumite dorințe in loc de a fi identificat cu un numar  non-descriptiv de card.

In mod similar, producatorul de mobilier reprezinta un contact concret cu care clientul poate interacționa ușor. Astfel, clientul poate obține o mai buna intelegere a procesului de productie a mobilei.

Prin intermediul comandarii, accentul este pus pe produse de calitate, care, la randul sau modeleaza mediul local si ii face sa se gandeasca probabil, pe cei care interactioneaza cu o astfel de piesa si la mediul in care este construita pe o scara mai larga. Calitatea si durabilitatea trec in prim-plan in luarea deciziilor si afecteaza modul in care alte elemente din interior sunt selectate si nu numai. De-a lungul timpului acest lucru duce la o redefinire a termenului “valoare”.

Valoarea devine o funcție de remunerație echitabila pentru un obiect bine lucrat in viata oricui. Beneficiul este mult mai mare decat impulsul la nivelul economiei locale. Prin punerea in funcțiune a unei piese de mobilier personalizat,clientul investeste intr-un obiect, care va deveni probabil o piesa prețuita mostenita de generațiile viitoare. Impact esteticii de durata in societatea noastra este cu siguranță importanta – si cine sa inteleaga mai bine estetica locala decat un artizan regional, calificat.

Deși mediul fizic este in mod clar imbunatatit prin mobilierul la comanda, societatea, din care consumatorul face parte, poate avea mult mai multe beneficii. Intr-o lume, in care eficienaa este frecvent masurata doar prin cantitate, ceea ce inseamna, de obicei, utilizarea de masini de producție in masa, pierderea cunostințelor specifice artizanatului este de prea de multe ori subestimata.

Din fericire, accentual pus pe revigorarea tehnicilor artizanale a devenit o prioritate, cel putin pentru MobilArts. Acest fapt permite o specificitate de stiluri  ce pot fi dezvoltate. Privind o piesa de mobilier ce a facut istorie, aceasta se poate identifica,pe baza detaliilor, mai ales prin elementele decorative, pe care fiecare artizan sau regiune le dezvolta puțin diferit.

Acest lucru este nu numai ceva dezirabil, ci si o parte din farmecul unei piese de mobilier personalizat realizat de catre un artizan priceput. Chiar si micile nereguli vorbesc despre mana care a realizat produsele adaugand astfel si o nota personala.

La un nivel mai tehnic, producatorul calificat de mobilier poate detalia cu precizie piesa tinand cont de utilizare și materia prima. De exemplu, o piesa destinata pentru a pastra diverse lucruri  poate fi conceputa ca un dulap furniruit cu insertii, pornind de la functia sa primara de a etala obiectele, iar astfel, aspectul uniform al panourilor furniruite ii confera aspectul adecvat.

La fel de bine o masa de bucatarie este mai probabil sa fie conceputa din lemn masiv, determinand o mai  mare vizibilitate a el;ementelor interconectate, dar care au, de asemenea, durabilitatea necesara pentru a rezista activitatilor zilnice care vor avea loc pe si în jurul ei.

Oricum, la un nivel mai “emoțional”, fiecare piesa de mobilier la comanda de calitate are o poveste in spatele ei: de la ce a inspirat piesa, la procesul de proiectare si modul in care a fost construita. Aceasta “trezire la viata” a unei idei sau a unui concept, care devine apoi un obiect material si stil specific, reprezint o experienta, ce poate fi foarte profitabila pentru clienți si este intr-adevar parte a ceea ce cumpara.

Mai ales pentru cei care nu au fost familiarizati anterior cu design-ul, acest lucru poate fi interesant pentru a afla cum dorintele clientilor sunt transformate intr-un element ce se poate construi  De exemplu, modul in care stilul lor se reflecta in design, cum proportiile sunt dezvoltate și modul in care imprejurimile sunt incorporate in piesa, in timp ce funcționalitatea ramane in prim-planul deciziilor de proiectare.

Acestea sunt realizarile noastre, convinge-ti-va: www.mobilarts.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

One Response to “Avantajele consumatorilor la cumpararea de mobila la comanda”

  1. Alina says:

    Multe avantaje are mobila la comanda iar articolul le surprinde foarte bine. Eu as spune ca la cum sunt construite locuintele in Romania e greu sa nu faci mobila la comanda.

Leave a Reply