Beneficiile aduse de motocoasa pe roti

Beneficiile aduse de motocoasa pe rotiMotocoasele au devenit obiecte ce nu trebuie sa lipseasca din gospodaria niciunui individ, mai ales din gospodariile celor pasionati de gradinarit, agricultura sau de tunderea gazonului. Exista pe piata de profil o multime de tipuri de motocoase .

Astazi vom vorbi despre acel tip de motocoasa clasica, cu roti, ceea ce vedem prin filmele americane ca se numeste masina de tuns gazonul. Cu totii stim cum functioneaza si ce presupune un astfel de dispozitiv, insa foarte putini cunosc beneficiile pe care acest tip de motocoasa le aduce. Vom insista in cele ce urmeaza asupra catorva dinte avantajele motocoasei pe roti.

Motocoasa pe roti este mai buna pentru sanatatea ierbii tale. Acest lucru reprezinta cel mai mare factor in achizitionarea unui astfel de dispozitiv spre deosebire de cumpararea unei cu sistem de tuns rotativ. Motocoasele cu sistem rotativ de taiere ciopartesc sau rup mai degraba iarba in timp ce motocoasele pe roti taie iarba exact asa cum ar face-o un foarfece. Iarba ciopartita si rupta face ca gazonul sa fie vulnerabil la boli si atacuri de insecte. Iarba care este taiata corespunzator cu motocoasa pe roti se vindeca mai repede si este mai putin vulnerabila la maladii.

Motocoasele pe roti fac ca gazonul tau sa arate mai bine. Nu numai ca acestea au un rol benefic pentru sanatatea gazonului tau dar il fac pe acesta sa arate extrem de ingrijit. Din nou, totul merge inapoi la modul in care motocoasa pe roti taie iarba. Taieturile curate si egale fac ca gazonul sa aiba un aspect profesionist. Acest este motivul pentru care cei care intretin terenurile echipelor de baseball profesioniste sau terenurile de golf folosesc un astfel de dispozitiv.

Motocoasele pe roti sunt silentioase. Unul dintre lucrurile pe care cu totii le uram este zgomotul produs de motocoasele vechi care functioneaza pe baza de combustibil. Chiar daca la inceput te poti obisnui cu zgomotul produs de acestea, pe perioade mai lungi de timp acesta incepe da devina enervant si obositor.

Mai mult, cu o motocoasa foarte galagioasa nu poti tunde gazonul nici dimineata devreme, nici seara tarziu, altfel risti sa-ti deranjezi vecinii. Motocoasa pe roti rezolva ambele probleme legate de zgomot. Unicul zgomot pe care il face aceasta este destul de linistit, acel “snip-snip-snip” care se aude atunci cand tundem iarba. Este chiar placut sa asculti acest sunet. Unii il considera de-a dreptul linistitor. Astfel, ne putem tunde gazonul dimineata devreme fara sa ne trezim vecinii.

Motocoasele pe roti nu emit noxe. Nu lasati dimensiunea redusa a motorului unui astfel de dispozitiv sa va insele. Gura de aspirare emana o cantitate extrem de mare de noxe. Daca lasati o motocoasa care functioneaza pe baza de combustibil sa “alerge” o ora intreaga, aceasta va produce atat de multe noxe la fel ca un Sedan care strabate 300 de kilometri.

Acestea sunt doar cateva avantaje cu care vine motocoasa cu roti. Pentru a viziona o gama variata de produse de gradinarit si motocoase cu roti, cu tambur, cu lama sau de umar accesati http://agromoto.ro/12-motocositoare .

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply