Canile personalizate, cadoul perfect pentru o zi imperfecta

Te privesc ca pe barbatul de pus la rana. Pe cel pe care dorintele l-au creat. Esti bun si bland. Aspru atunci cand este cazul. Si nu gresesti cand spui ca totul trebuie sa se intample asa cum vrei tu. E un principiu de viata: lucrurile chiar se intampla asa cum ti le doresti. Important este sa ai grija la dorinte.

Te-am admirat de mic copil. Mergeam cu tine oriunde: pasteam oile si vaca impreuna. “Le citeam ziarul”, asa cum imi place mie sa spun, tot impreuna, uitandu-ne la cum apune soarele. Ma uimeau animalele cand le vedeam cum vin singure acasa. Imi puteam fixa ora exacta dupa ele. Atunci am stiut ca sunt mai destepte decat oamenii.

Iti sunt datoare pentru omul care am devenit astazi. Nu conteaza cadourile pentru tine, ci prezenta celor dragi. Dar ce-ar fi ca o cana personalizata sa-ti aminteasca in fiecare zi cand bei cafeaua cat esti de special? Chiar daca nu sunt langa tine, nu trebuie sa uiti asta.

Cani personalizate pentru oameni speciali

Fiecare om este special. E posibil sa aiba o calitate pe care tu nu o ai. Si iti doresti sa-i amintesti cat este de special: uneori prin cuvinte, alteori prin fapte. Canile personalizate sunt o modalitate inedita de a-i arata cuiva drag cat inseamna pentru tine. O cana obisnuita se poate transfoma oricand intr-una cu personalitate.

Fie ca ii este imprimata o fotografie dintr-un moment special din viata sau un mesaj, aceasta poate deveni un cadou de neuitat. Moda canilor personalizate a prins la romani.

Aproape ca nu mai gasesti cani simple ori tricouri sau prosoape de baie ori haine care sa nu aiba un mesaj ori o fotografie care sa faca cat o mie de cuvinte.

V-ati saturat sa cumparati lucruri obisnuite pentru a le face cadou? Puteti alege sa faceti cadou o cana personalizata. Cu un peisaj, o fotografie de nunta ori un mesaj de dragoste.

Se iubesc cu ajutorul mesajelor

Moda canilor personalizate are priza la publicul tanar. Ii atrag fotografiile, dar mai ales mesajele amuzante. Pot fi facute cadou la majoratul unui prieten, ori cadou iubitei pe care nu mai stiti cum sa o multumiti.

S-a saturat de flori, de haine si felicitari care sunt deja invechite. O cana cu un mesaj amuzant sigur ii va atrage atentia mai mult decat un buchet de flori care se va ofili in cateva zile.

Va puteti incepe dimineata cu un zambet pe care i-l smulge cadoul facut iubitei. Nici pozele cu animale imprimate pe cani nu trebuie sa lipseasca din colectie. Sunt amuzante si iubite deopotriva de oricine.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply