Care este inaltimea ideala a unui brad de Craciun?

Care este inaltimea ideala a unui brad de Craciun?
Se stie faptul ca bradul de Craciun este simbolul acestei sarbatori extrem de importante pentru lumea crestina, motiv pentru care fiecare isi doreste sa aiba acasa un brad perfect.

Foarte multe persoane aleg sa isi cumpere pentru acasa un brad natural de Craciun, iar in acest caz fie opteaza pentru un brad natural argintiu, fie isi indreapta atentia spre un brad natural din specia molidului.

Un brad natural are avantajul faptului ca miroase, iar in preajma sarbatorilor de iarna fiecare isi doreste sa aiba miros de brad proaspat taiat in casa.

Ei bine, dezavantajul acestor brazi este acela ca se scutura, iar dupa sarbatori ei ajung sa fie aruncati de catre oameni. Apoi, mai trebuie precizat faptul ca un alt dezavantaj este acela ca oamenii care opteaza pentru brazi naturali, in fiecare an au de ales cate un brad.

In schimb, exista si situatii in care oamenii aleg sa isi cumpere pentru acasa un brad artificial de Craciun. Un astfel de brad este ideal pentru cei care nu au de gand sa cumpere an de an cate un brad.

Deci, putem spune ca un prim avantaj pe care il are un asemenea brad este acela ca poate fi impodobit si in anii care vor veni. Deci, practic putem spune ca din punct de vedere financiar un brad artificial este mai mult decat perfect.

Apoi, un brad artificial nici nu se scutura, ceea ce inseamna ca nici nu lasa mizerie in casa, iar din acest motiv nu trebuie facuta curatenie in incapere dupa ce se pregateste bradul pentru a fi depozitat.

Oamenii care aleg sa isi cumpere un brad artificial pentru acasa, isi pot indrepta atentia de exemplu spre un brad artificial 210 cm, iar acesta cu siguranta intr-un living mare sau chiar si intr-un hol mare, va arata perfect.

In schimb, cei care isi doresc un brad artificial pentru un living nu foarte spatios, vor putea sa isi indrepte atentia spre un brad artificial de 150 de centimetri, sau chiar de 180 de centimetri.

Cei care locuiesc intr-o casa cu etaj sau intr-o casa cu mansarda, pot chiar sa isi aleaga un brad artificial cu inaltimea de 220 centimetri, iar un asemenea brad cu siguranta nu va fi pana in tavan.

Pentru incaperi foarte mici insa precum un hol foarte stramt, chiar si un brad artificial care sa aiba 100 de centimetri este perfect, mai ales daca bradul urneaza sa fie asezat pe o masuta sau pe o comoda.

In schimb, trebuie precizat faptul ca exista si brazi artificiali care urmeaza sa fie impodobiti si amplasati in diferite magazine sau in diferite locatii unde suprafata libera este foarte mare. De exemplu, intr-un magazin sau intr-un centru comercial vei putea sa intalnesti mai mult ca sigur brazi artificiali foarte inalti. De regula acesti brazi artificiali pot avea inaltimea de 240 de centimetri.

Asadar, in mare parte cam acestea sunt dimensiunile cele mai intalnite pe care le pot avea brazii artificiali, iar fiecare isi alege bradul care ii place cel mai mult.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply