Ce criterii importante nu trebuie să omiți atunci când îți cumperi un brad artificial?

Ce criterii importante nu trebuie să omiți atunci când îți cumperi un brad artificial?Alegerea unui brad artificial este un element foarte important care ține în mod special de câteva criterii pe care, dacă le ai în vedere, cu siguranță vei fi cum nu se poate mai încântat de rezultatele cu care te întâlnești.

Materialul din care este făcut bradul

Acele artificiale pentru pomul de Crăciun sunt de obicei fabricate din clorură de polivinil (PVC), polietilenă (PE), ori o combinație a celor două. PE-ul este mai realist și mai flexibil,  însă adesea, acesta poate fi și mult mai costisitor. Copacii cu ace din PE își păstrează bine forma și necesită nu lasă foarte multe ace după îndepărtare.

Pe de altă parte PVC-ul este mai puțin realist și arată ca o perie, deși este o alternativă mai ieftină. Acesta din urmă are o durată mai mare de instalare, iar ramurile acestor copaci sunt în mare parte din sârmă și se pot îndoi în timpul depozitării.

Mulți brazi de pe piață oferă tot ce este mai bun din ambele lumi, folosind PE pe exterior și PVC pe interior ca umplutură, aceasta fiind de altfel rețeta perfectă pentru un brad cu exterior estetic, care va rezista pentru mulți ani la tine în casă.

Alege o specie de copac potrivită

Există peste 45 de specii de brazi și mii de opțiuni de brazi de Crăciun disponibili în comerț în ziua de astăzi. Există versiuni artificiale pentru foarte multe dintre cele mai populare specii de pomi de Crăciun, cum ar fi molidul norvegian, bradul Fraser, bradul Douglas, bradul balsam, pinul silvestru și multe altele.

Dacă ai totuși un favorit, cu siguranță poți căuta și pomi artificiali după specie. În timp ce copacii artificiali nu vor oferi acel parfum proaspăt de pin, poți cumpăra ornamente parfumate, lumânări, frunze de difuzor sau uleiuri esențiale pentru efectul parfumat complet. Pentru a descoperi o selecție foarte relevantă de brazi artificiali, intră aici https://www.brazicraciun.net/brazi-artificiali-en-gros.

Culoarea frunzelor

Poți cumpăra brazi artificiali de Crăciun în orice culoare a curcubeului. Indiferent dacă ești în căutarea unui copac, strălucitor, metalic, în degrade, cu dungi sau o anumită nuanță de verde, cu siguranță vei găsi un copac care se potrivește viziunii tale.

Acest pas al procesului este complet subiectiv – poți alege un aspect natural sau poți să te depărtezi de la clasicul verde. Toate variantele sunt disponibile pentru tine.

Asamblarea bradului

În primul rând, un pas foarte important este să configurezi poziția și să pui baza bradului, care este inclusă în cutia acestuia în momentul achiziției.

Unele modele sunt împărțite în secțiuni stivuite vertical, în timp ce altele necesită să atașezi ramuri separate la stâlpul central. Odată ce copacul este asamblat, ar trebui să desfaci ramurile pentru a-i oferi acestuia un aspect complet.

Depozitarea pomului de Crăciun

Unii brazi de Crăciun artificiali vin cu o cutie specială pentru depozitare. Demontarea unui copac de acest fel este mai ușoară decât instalarea lui și adesea necesită să închideți ramurile împingându-le împotriva stâlpului central.

O geantă de depozitare  pentru pomul de Crăciun poate fi achiziționată pentru aproximativ pentru a face acest proces, dar și curățarea casei mult mai ușoară. Când cumperi o asemenea geantă asigura-te că iei în considerare dimensiunea copacului artificial, altfel acesta nu va încăpea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply